Haberler

Can Bartu'nun Kızı Arığ'dan Futbolculara: Bu Taraftara Layık Olun

Güncelleme:

Fenerbahçe efsanesi Can Bartu için Ülker Stadyumu'nda düzenlenen törende Bartu'nun kızı Gülfer Arığ da bir konuşma yaptı. Arığ, futbolculara dönerek, "Yarın oynanacak derbide; Mehmetçik Basri, Lefter, Can gibi bu taraftara layık olun" dedi. Demirel de "Sana söz olsun babanın son yolculuğunda elimizden geleni yapacağız." dedi.

Fenerbahçe, efsane sporcusu Can Bartu'ya Ülker Stadyumu'nda düzenlenen törenle veda etti. Törende konuşma yapan Bartu'nun kızı Gülfer Arığ, sözlerinin sonunda futbolculara dönerek derbi ile ilgili sözler söyledi. Kaptan Volkan Demirel bu sözlere konuşmasında yanıt verdi.

Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bir veda töreni düzenlendi. Törende Can Bartu'nun kızı Gülfer Arığ bir konuşma yaptı. Arığ; "Can Bartu'yu anlatmaya kelimeler yetmez. Sevgisini ve şefkatini bize yaşattığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bizler de bir gün öleceğiz ama Fenerbahçe yaşayacak. Arığ konuşmasının sonunda futbolculara dönerek; "Yarın oynanacak derbide; Mehmetçik Basri, Lefter, Can gibi layık olun bu taraftara." dedi.

Can Bartu'nun Kızı Arığ'dan Futbolculara: Bu Taraftara Layık Olun

Can Bartu'ya veda konuşması yapmak için kürsüye çıkan Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel, Can Bartu'nun kızı Arığ'a şu kelimelerle söz verdi: "Çubuklu için yaşayanlar asla ölmezler. Sana söz olsun babanın son yolculuğunda elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Can Bartu Haberler

500

Yorumlar (5)

ALİ:

CAN BARTU ADINA YENİN CİNCONU

1
1
yanıtYanıtla
....:

İSTEDİĞİN KADAR SÖYLE . İSPANYOLUN FRANSIZIN BREZİLYALININ UMRUNDAMI SANKİ . ADAMLAR PARASINI ALIP RAHAT YAŞAMANIN DERDİNDE .

2
0
yanıtYanıtla
Devrimci:

Zaten Galatasaray maçında gaza gelip barcelona gibi oynuyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Bozoklu:

Kardeşce güzel maç oynasınlar

0
0
yanıtYanıtla
Bozoklu:

Allahrahmet eylesin büyük insan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title