Haberler

Büyükşehir Transferde Hız Kesmiyor

Güncelleme:

Bu yıl Voleybol Bayanlar Türkiye 1'inci Ligi'nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor.

Geçen sezon Karşıyaka'da kiralık oynayan Galatasaraylı Dilara Bilge de yeşil-beyazlı ekibe imza attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle futbol dışındaki tüm branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün bayan voleybol takımı, geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı tablonun ardından 1'inci Lige yükselmişti. Zorlu geçecek sezona hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transfer çalışmalarına da hız verdi.

Geçtiğimiz günlerde İller Bankası'ndan Duygu Çetav, Pursaklar Voleybol İhtisas'tan Deniz Avan ve Ankaragücü'nden Ceren Çağlar'ı renklerine bağlayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, geçen sezon Karşıyaka'da kiralık oynayan Galatasaraylı 1990 doğumlu 1,87 boyundaki genç oyuncu Dilara Bilge ile anlaşmaya vardı.

Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle mücadele verdikleri tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, "Alt yapıdan yetişecek oyucuların yanında genç yetenekleri de kadromuza katarak uzun yıllar Bursa ve Türk voleyboluna hizmet etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yeni transferleri Dilara Bilge de başarılı bir sezon geçirerek takıma katkı sağlamayı ve Bursa'da kalıcı olmayı istediklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Karşıyaka Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title