Haberler

Büşra, harekata katılmak için gönüllü oldu

TOKAT'ta üniversite mezunu Büşra Babacan (24) Türk Silahlı Kuvvetleri'nce gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nda görev almak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

TOKAT'ta üniversite mezunu Büşra Babacan (24) Türk Silahlı Kuvvetleri'nce gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nda görev almak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşturmak için terör örgütü PKK/YPG'ye karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na katılmak isteyen üniversite mezunu Büşra Babacan, bugün askerlik şubesine giderek, 'gönüllü askere olmak' için dilekçe verdi. Halen bir özel şirkette çalışan Büşra Babacan, dilekçesini görevlilere teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Herkes gibi Türkiye'nin her taşını, toprağını, her yerini seviyorum. Gönüllü olarak başvurdum, belki alınmayacağım ama ben vatanperver insanım. Ziya Gökalp'in de dediği gibi 'Vatan ne Türklerindir Ne Türkistan, Vatan Büyük Bir Müebbettir Türklere Turan'. Yani demek istiyor ki, bir yerde kanayan yara varsa, Türkler için önem arz ediyorsa sizindir. Mehmetçiğimizin her zaman arkasındayız. Ben tarihçiyim. Sürekli bu bilgilerle yoğruldum. Vicdanen kendimi rahatsız hissediyorum. Başımı her yastığa koyduğumda Mehmetçiklerimizi düşünüyorum. Ben de vatanım için bu şekilde fedakarlık gösterebileceğimi düşündüm. Çok seviyorum Türkiye'yi, Mehmetçik için Türkiye için her şeyi yaparım."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Türkiye TSK Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title