Haberler

Bursaspor'da Moraller Bozuk

Farklı Fenerbahçe Maçının Şokunu Üzerinden Atmaya Çalışan Bursaspor, Önümüzdeki Hafta Kendi Kendi Evinde Konuk Edeceği Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Farklı Fenerbahçe maçının şokunu üzerinden atmaya çalışan Bursaspor, önümüzdeki hafta kendi kendi evinde konuk edeceği Konyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren yeşil beyazlı futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

Antrenman öncesi savunma oyuncuları Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, golcü oyuncular Sinan Kaloğlu ve Cornel Frasineanu ile kısa bir toplantı yapan Engin İpekoğlu, öğrencilerine Fenerbahçe maçındaki hataları anlattığı ve bundan sonraki maçlarda bunların tekrarlanmamasını istediği öğrenildi. Milli takımında bulunan Makedon oyuncu Sumulikoski'nin katılmadığı antrenmanda, sakatlıkları bulunan De Souza, Bekir Ozan, genç oyuncular Mehmet Yılmaz, Sercan Yıldırım ve Fatih Serkan Kurtuluş takımdan ayrı olarak düz koşu gerçekleştirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, son oynadıkları Fenerbahçe maçında kendi saha ve seyircileri önünde farklı mağlubiyeti hiç beklemediklerini, bunun camia ve kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda savunmada basit hatalar yaptıklarını, bunun sonucunda da 2 gol yediklerini ifade eden teknik adam, "Malesef ikinci yarıda basit hatalar sonucu kalemizde 2 gol gördük. Fenerbahçe gibi kaliteli oyunculardan kurulu bir takım karşısında 2 farklı yenilgiden sonra işiniz çok zorlaşıyor. Bu farklı mağlubiyet camiayı olduğu kadar bizleride çok üzdü. Lig devam ediyor ve önümüzde 9 maç var. Bir gerçek var 40 puanı bulmak zorundayız. Bir an önce bu puana ulaşmak istiyoruz. Bursaspor'un paf takımı oyuncularımızda dahil 27 oyuncusu var. Zaman zaman kilit oyuncularımız cezalı ya da sakatlığı dolayısıyla sıkıntı çektiğimiz bir gerçek. Ligin ikinci yarısında bu durumdan dolayı istediğimiz kadroyu oluşturamadık. Lige verilen bu ara inşallah sakat oyuncularımızın iyileşmesi için vesile olacaktır diye düşünüyorum"dedi.

İpekoğlu, file bekçisi Ömer Çatkıç'ın performansıyla ilgili olarak ise, "Ömer Çatkıç'a yapılan eleştiriler benim hiç umurumda değil. Biz teknik adam gözüyle olaya bakıyoruz. Kaldı ki Ömer arkadaşımız ligin ikinci yarısında güzel maçlar çıkardı ve Fenerbahçe maçında hatalı goller yediğini düşünmüyorum. Başkan Levent Kızıl ve taraftarımız arasında yaşanan gerginliği hiç olmasaydı. Bizler profesyonel insanlarız. Zaten başkanımızda gereken basın açıklamasını yaptı. Biz sahada işimize bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title