Haberler

Bursa: Ak Partili Faruk Çelik'ten Sınır Ötesi Operasyon Değerlendirmesi

Adalet Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bursa Milletvekili Faruk Çelik, hükümetin PKK konusunda kararlılığı olduğunu belirterek, "Sınırı geçen bir operasyon mu olur, yoksa Amerika'nın bir operasyonu mu olur, Amerika ile birlikte bir operasyon mu olur, soruna bir nokta konulmalı" dedi.

Adalet Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Bursa Milletvekili Faruk Çelik, hükümetin PKK konusunda kararlılığı olduğunu belirterek, "Sınırı geçen bir operasyon mu olur, yoksa Amerika'nın bir operasyonu mu olur, Amerika ile birlikte bir operasyon mu olur, soruna bir nokta konulmalı" dedi.

Bursa'da yapımı devam eden ve 2 ay içerisinde teslim edilecek olan Kayapa Toplu Konutları'nda inceleme yapan Faruk Çelik, sınır ötesi operasyon haberleri ile ilgili de konuştu. Faruk Çelik, bir soru üzerine kendisinin de net bir bilgisi olmadığını belirterek, "Bu sorunun, PKK ve terörün çözümüyle ilgili hükümetin kararlılığı var. Başbakan önemli cümlelerle vurgu yaptı. ABD de Türkiye Cumhuriyeti devleti ve hükümetinin ne derecede hassas olduğunun farkı ve bilincinde. Karşılıklı çalışma ve çabalar var. Umarım netice alırız" dedi.

Çelik, sınır ötesi operasyonla ilgili, "Sınırı geçen bir operasyon mu olur, yoksa Amerika'nın bir operasyonu olur, birlikte bir operasyon mu olur, soruna bir nokta konulmalı. Amerika ile birlikte yürütülen çalışmalarımız var. Sınırötesi operasoyna dönüşüp döneşmediği konusunda benim de bir bilgim yok" değerlendirmesini yaptı.

Faruk Çelik, daha önce yapımı tamamlanan Hasanağa'daki toplu konutlara doğalgazın kasım ayında verileceği müjdesini açıkladı. EPDK ve Özelleştirme İdaresi arasında giden gelen evrak mücadelesi olduğuna dikkat çeken Çelik, "Bu evrak mücadelesi 3 ay sürdü. Geçen hafta itibariyle sorun halloldu. Kasım sonu itibariyle Hasanağa doğalgaza kavuşacak. Ana arterden Kayapa ve Çalı Beldeleri de doğalgazdan istifade edecek. Hasanağa toplu konutlarında oturanlar doğalgaza kavuşacak" dedi.

Kayapa Belediye Başkanı Ahmet Sarı, Faruk Çelik'e teşekkür plaketi verdi. Hasanağa'daki toplu konutların da en geç 2 ay içinde tamamlanıp anahtar teslimatının yapılacağı, Faruk Çelik'in girişimleriyle TOKİ tarafından yaptırılan okulun da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceği açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title