Haberler

Burak Yılmaz, Trabzonspor'un Geçen Sezonun İlk Devresinde Attığı Kadar Gol Kaydetti

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk yarısını 14 golle tamamlayan Burak Yılmaz, tek başına Trabzonspor'un geçen sezonun ilk devresinde attığı kadar gol kaydetti.

Süper Ligin ilk yarısını 14 golle tamamlayarak Göztepeli Adis Jahovic ve Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ile krallık yarışında zirvede yer alan Burak Yılmaz, tek başına Trabzonspor'un geçen sezonun ilk devresinde attığı kadar gol kaydetti.

GOL SAYISINI KARABÜK MAÇINDA 14'E ÇIKARDI

Ligde ilk yarının son haftasında Kardemir Karabükspor ile yapılan maçta rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 14'e yükselten 32 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili takımın geçen sezonun ilk devresinde attığı gol sayısına ulaştı.

Sezon başında Çin'in Beijing Guoan ekibinden tekrar Trabzonspor'a dönen Burak Yılmaz, ilk yarıda 14 karşılaşmada forma giyip takımının en golcü oyuncusu olurken, maç başına 1 gol attı.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ilk yarıdaki 3 müsabakada forma giyemeyen, bir maçı da yarıda bırakan golcü futbolcu, 14 karşılaşmada bin 176 dakika görev yaparken, 84 dakikaya 1 gol sığdırdı.

18 PUANLIK KATKI

Milli futbolcu, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarında ikişer, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında da birer gol kaydetti.

Bordo-mavililer, Burak Yılmaz'ın gol attığı 9 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puan elde etti. Deneyimli futbolcu, Karadeniz ekibinin ligde topladığı 29 puanın 18'ine attığı gollerle katkıda bulundu.

GOLLERİN YÜZDE 42'Sİ BURAK'TAN

Burak Yılmaz, Trabzonspor'da gollerin yüzde 42'sini kaydetti.

Bordo-mavili futbolcu, sezonun ilk yarısında 33 kez fileleri havalandıran Trabzonspor'un gollerinin yarısına yakınına imza attı.

Kaynak: AA / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

adsl456:

adam kral

4
3
yanıtYanıtla
.....:

Trabzonsporun çingenesi. Hayvan gibi top oynuyor.

5
1
yanıtYanıtla
Alper aga:

Burak bu ligin tanju hami ve fatih tekke den sonra gördüğü en iyi golcü

3
2
yanıtYanıtla
TS:

Üzerine düşeni yapıp gol atabiliyormu ona bak süper yıldız olup gol atmayı bırak o kadar maç oynamasına rağmen asist bile yapamayanlar var

1
0
yanıtYanıtla
Muharrem:

Türkiyenin en iyi golcüsü bravo

1
0
yanıtYanıtla
Esk:

Bu adama değil adamı bu hale getirene bakın tebrikler ŞENOL GÜNEŞ

0
0
yanıtYanıtla
ff:

istanbula gelen bozuluyor, dısarıda oynayınca hep başarılılar tarattarlar topa tutuyordu şimdi pişmanlarda nasıl bir mikropluk varsa istanbul gecelerinde

0
0
yanıtYanıtla
ts:

Tekenin olmadığı yerde keçi derler bu 1. si, 2. si külüp bazında 455 maçta 209 mili takım bazında ise 52 maçta 23 gol atması kusura bakmayın ama ne deyimlerden nede futboldan anlamadığınızı göstermektedir ama üzülmeyin herkes herşeyden anlayacak diye birşey yok ama anlamıyorsan boşa yorum yapma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title