Haberler

Bucaspor-Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1.düzenlenen basın toplantısında "İlk 6 için bundan sonra daha rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Manisaspor maçı sonrası

düzenlenen basın toplantısında "İlk 6 için bundan sonra daha rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Karafırtınalar, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Maçın ilk 30 dakikası çok üstün bir oyun oynadık. Luiz'in sakatlanmasında sonra oyun tempomuz düştü. Hakeme diyecek sözüm ise verdiği her karar aleyhimize oldu. Oynadığımız oyunla ligin en az gol yiyen gol takımlarından birisiyiz. İlk 6 için bundan sonra daha rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. 1 puan aldığımız için mutluyum. Bu ligde alınan her puan çok değerli" dedi.

Bucasporlu oyuncu Erkan Taşkıran, "Erciyesspor gibi Manisaspor'da penaltı ile puanı alıp gitti. İçerde kaybettiğimiz puanlar üzücü. İç sahamız da yenmemiz gereken bir maçtı" şeklinde konuştu.

Oyuncu Aykut Çeviker, "Bugün geçen haftaki Karşıyaka yenilgisini telafi etmek istiyorduk. Attığımız golden sonra kalemiz de penaltıdan bir gol yedik.

Ondan sonra ise gol pozisyonlarından yararlanamadık. İnşallah gelecek hafta Şanlıurfaspor maçını kazanarak yolumuza iyi şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Enginer ise, "3 puan parolasıyla geldiğimiz bir maçtı. Lige baktığımızda her hafta maçların zorluk derecesi artıyor. Bu da takımların hedefleri nedeniyle kaynaklanıyor. Kimi düşmemeye oynuyor kimi de Play-Off'a kalmaya çalışıyor. Bugün ki maçın ilk yarısında çokta iyi olduğumuzu söyleyememem fakat ikinci yarı iyi oynadık. Maçın genelinde ise sahada üstün bir futbol yoktu. Bu lig de alınan her puan önemli. Burada aldığımız 1 puanı içerde 3 puan ile tamamlamalıyız. Bucaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Manisasporlu oyuncu Hüseyin Tok, "Buraya 3 puan hedefiyle geldik. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık fakat ikinci yarı istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıdaki gol pozisyonlarından yararlansaydık 3 puanı alırdık. 1 Puan aldığımız içinde mutluyuz" şeklinde konuştu.

Oyuncu Bülent Cevahir, "Hüseyin'in dediği gibi ikinci yarı iyi bir mücadele ettik. İkici yarıdaki pozisyonlar değerlendirseydik buradan 3 puan ile ayrılabilirdik. Haftaya Trabzon'u yenerek bu beraberliği telafi edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Manisaspor Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title