Haberler

Brezilyalılar Rest Çekti

Ricardinho, Nobre ve Bobo, Bursaspor Maçı Öncesinde Yönetime Rest Çekti. Paraları Yarın Mesai Bitimine Kadar Ödenmezse İstanbul'dan Ayrılacaklar.

Ricardinho, Nobre ve Bobo, Bursaspor maçı öncesinde yönetime rest çekti. Paraları yarın mesai bitimine kadar ödenmezse İstanbul'dan ayrılacaklar.

Şampiyonluğu F.Bahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ın üç Brezilyalısı Ricardinho, Nobre ve Bobo, yönetime rest çekti. Bursaspor maçı öncesinde Yalova'da kamp yapılan otelde Futbol Şubesi Sorumlucu Celalettin Kolot ile görüşen üçlü, "Para konusunda çok sıkıntılıyız. Ödeme yapacağız diye söz veriyorsunuz ama ödemiyorsunuz. Eğer çarşamba günü mesai bitimine kadar paralarımız hesaba geçmezse ihtar çekip İstanbul'dan ayrılacağız" dediler.

KOLOT SÖZ VERDİ

Brezilyalı oyuncuların sözleri karşısında adeta şok olan Kolot, "Böylesine önemli bir maç öncesi bu konuları tartışmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.Şu anda önemli olan sadece bu maçı kazanmamız gerektiği. Şampiyonluk ve Devler Ligi şansımız var. Ben başkanla konuştum, 15 Mayıs salı günü paralarınız hesabınıza yatacak" diyerek garanti verdi. Brezilyalı oyuncular Kolot'un bu sözleri karşısında ikna olmadı.

"AÇIM NASIL OYNARIM" 

Ricardinho bir anda Kolot'a döndü ve gülümseyerek " Başkanım kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Çok önemli bir maçımız var. Kesinlikle kazanmamız lazım. Şu sıralarda tartışmanın gereği yok ama bir şey sormak istiyorum. Benim karnım çok aç bugün nasıl çıkıp oynayacağım merak ediyorum" diye iğneleyici bir espiri yapınca Kolot adeta çileden çıktı.

"KLEBERSON GİBİ OLMAYALIM"

Brezilyalı oyuncular son olarak hep bir ağızdan "Sizden rica ediyoruz. Alacaklarımız çarşamba günü de hesaplarımıza yatmazsa, maçlara çıkmayacağız. Biz kesinlikle Beşiktaş'ı seviyoruz ve kalmak istiyoruz. Kleberson gibi ayrılmak zorunda kalmayalım. Herkes verdiği sözü tutsun ve bu sorun güzellikle çözülsün" diyerek görüşmeyi tamamladılar. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title