Haberler

Adliye Önünde Silahlı Kavga! Polisin Silahını Çektiği An Kamerada

Güncelleme:

Zonguldak Adliyesi önünde, boşanma davası sonrası taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle bir kişi tabancayla vuruldu. Polislerden birisinin kalabalığı dağıtmak için silahını çektiği an kameraya yansıdı.

Zonguldak Adliyesi önünde, boşanma davası sonrası taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, tabancayla vurulan Selçuk Koçaklı (33) ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu talihsiz adam, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TARTIŞMA SIRASINDA SİLAH ÇEKİLDİ

Zonguldak'ta saat 12.30 sıralarında Adliye önünde meydana gelen olayda, boşanma davasının duruşmasından çıkan kadın ve yakınları ile boşanma aşamasında olduğu H.O.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşürken, H.O.K. aracından aldığı tabancayla, boşanma aşamasında olduğu eşinin yakını Selçuk Koçaklı'ya ateş etti.

YARALI ADAM HASTANEYE KALDIRILDI

Karnından yaralanan Selçuk Koçaklı, kanlar içinde yerde kaldı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Selçuk Koçaklı, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yerel bir gazetede muhabirlik yapan Selçuk Koçaklı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

POLİS UYARI İÇİN SİLAHINI ÇEKTİ

Polisler, olayın ardından taraflar arasında adliye önünde çıkan arbedeyi ayırmakta güçlük çekti. Bir polis, silahını yukarı kaldırarak kalabalığın dağılması yönünde uyarıda bulundu. Bir süre sonra kalabalık dağıldı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayın ardından kaçan şüpheli H.O.K.'nin Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokak üzerinde aracı bulundu. Polis daha sonra da H.O.K.'yi yakaladı ve yanındaki yakınlarıyla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Selçuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (6)

hacı yatmaz:

ne yapsın bu polis onu anlamadım herşey eleştiriliyor birazda sahip çıkalım onlarda bu ülkein evladı

29
0
yanıtYanıtla
as:

Başlık yanlı ve kinci olmuş, olayda silahla yaralama var. . . amaç polis. .

10
0
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

GÜNEYDOGUYA ÖZGÜ BIR KÖPEK IRKI YOKTUR. . HABER YAPANDA TARAFLI YAPIYOR. . PISLIK ÖRNEGI OLMAYIN. . KANGAL KÖPEKLERININ SOYU KAZAKISTAN CÖBAN KÖPEGINDEN GELIR VE ADIDA KANGALDIR. . GÜNEYDOGUYADA SIVASTAN GITMI$TIR. ADIDA KANGAL KÖPEGIDIR. . GÜNEYDOGU ANADOLUNUN KÖPEGI APO´DUR.

2
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Olum, her haber, neden POLiSLERiMiZi hedef alıyor. . . ?! Amacınız ne. . . ?! Bu ülkenin, Polisi, Askeri, Doktoru, Öğretmeni, tüm Memurları; hepsi değerli. . . !! Çünkü; ÇOK DEĞERLi MİLLETiMiZE Hizmet ediyorlar. Onlar, bizlerin ya babası, ya annesi, ya teyzesi-halası, ya dayısı-amcası, ve de EVLATLARI. . . ! üstelik; TÜM MİLLETİMİZİN EVLATLARI. . . ! Hepsi, değeri ölçülemeyecek bir BÜTÜN''ün, bir parçası. . . ! Lütfen, Haber yaparken, saygı ve sevgi çerçevesinde kalacak şekilde haber yapalım. . . ! TEŞEKKÜRLER. . . !

3
0
yanıtYanıtla
Fikirtepeli:

Hayırdır size ya polislere mi taktınız ne taraftasınız alooo

0
0
yanıtYanıtla
2019:

Böylece kan dağvası başlıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title