Haberler

2 Eşli ve 8 Çocuklu Suriyeli Babanın Cesedi, Boğazı Kesik, Vücudu Taşa Bağlı Halde Bulundu

Güncelleme:

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 2 eşli 8 çocuk babası Suriyeli İbrahim Halaf Hüseyin'in, Ova Çayı'nda bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş cesedi bulundu.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 2 eşli 8 çocuk babası, 30 yaşındaki Suriyeli İbrahim Halaf Hüseyin'in, Ova Çayı'nda bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş cesedi bulundu. Şüphelilerin Hüseyin'i öldürdükten sonra cesedi ortadan kaldırmak için soyup taş bağladığı, üzerine de gömleğini giydirdiği ortaya çıktı. İbrahim Halaf Hüseyin'in katil zanlıları olduğu öne sürülen, dün gece bir evde birlikte yemeğe katıldığı Suriyeli Ömer E. ile Yaser A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

YEMEĞE GİTTİĞİNİ SÖYLEYEREK EVDEN AYRILDI

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan İbrahim Halaf Hüseyin, 2 eşi ve 8 çocuğu ile birlikte, yaklaşık 2 ay önce Ankara'nın Kahramankazan ilçesine yerleşti. İlçede bir besi çiftliğinde çalışan İbrahim Halaf Hüseyin, dün akşam bir arkadaşının daveti üzerine yemeğe gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak İbrahim Halaf Hüseyin eve dönmedi. Aile, dün gece kendi imkanlarıyla aradı, ancak sonuç alamadı. Bugün sabah da aramaya devam eden aile, İbrahim Halaf Hüseyin'i kırsal Bitik Mahallesi'ndeki Ova Çayı'nda suda hareketsiz bulup, polise haber verdi.

CESEDİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN TAŞ BAĞLAMIŞLAR

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, İbrahim Halaf Hüseyin'in, boğazı bıçakla kesilerek öldürüldüğü saptandı. Şüphelilerin, cesedi ortadan kaldırmak için soyup taş bağladığı, ardından da gömleğini tekrar üzerine giydirerek suya attığı saptandı. İbrahim Halaf Hüseyin'in cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÖZALTINA ALINAN 2 KİŞİ SERBEST

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, İbrahim Halaf Hüseyin'i dün akşam eskiden köy olan mahallede kaldığı evde yemeğe çağıran Suriyeli Muhammet E. ve Ahmet A.'yı gözaltına aldı. Cinayetle ilgili herhangi bir bağlantılarının olmadığını belirten iki şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİLERLE BİRLİKTE YEMEĞE KATILMIŞ

İbrahim Halaf Hüseyin'in, yemeğin ardından kendisi gibi davetli olan Suriyeli Ömer E. ve Yaser A. ile görüştüğünü, ardından da ortadan kaybolduğunu tespit etti. Polis ekipleri, haklarında gözaltı kararı çıkarılan ve olayın şüphelileri olduğunu öne sürülen Ömer E. ve Yaser A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada İbrahim Halaf Hüseyin'in 2 eşi ve 8 çocuğu ise yeniden Suriye'ye dönmek için kendilerine yardım eli uzatılmasını istiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (109)

IĞĞĞĞĞ:

Hem iki eş. Hemde koyun sürüsü kadar çocuk. Biz bunları bakmak zorunda değiliz. Benim tek çocuğumun ekmeğini yiyorlar ayrıca

24
17
yanıtYanıtla
.:

bi dur allasen adam zaten öldürülmüş. hele bi biraz üzül sonra yine başla yazık yahu insasın. neden bukadar vicdansız olduk biz.

yanıt1
yanıt5
.:

bi dur allasen adam zaten öldürülmüş. hele bi biraz üzül sonra yine başla yazık yahu insasın. neden bukadar vicdansız olduk biz.

yanıt0
yanıt1
İĞRENÇÇÇÇÇ IĞĞĞĞĞ:

Rızkı veren ALLAH''tır sen kimsinki senin çocuğunun rızkını yesinler

yanıt4
yanıt11
Gerçek:

İğrenççççç bak sözüme bi kulak ver de adam ol bakalım. Hem ekmeğimizi yiyor hemde hırsızlık yapıyorsunuz. Hala da konuşuyorsunuz. Utanın be.

yanıt5
yanıt0
aaaaaa:

İğrenççççç dediğin şekilde üzülecek birşey yok ortada. Çünkü onlardan sizde çooook var sende üzülme be. Alırsınız o hanımları ve çocukları evinizde her türlü bakarsınız nasıl olsa. E biraz da siz birbirinize sahip çıkın o zaman haydi bakalım.

yanıt3
yanıt1
asdf:

N ezaman bu kadar vicdansız olduk ki diye sormuş bide. Sizin gibi ümmetçilik yapacam diye iti uğursuzu memlekete sokanlar yüzünden, kendi vatanndaşına hiç bir hakkı adam gibi sağlayamazken ite uğursuza sağlayanlar yüzünden, kendi vatandaşının güvenliğini sağlayamazken gaza gelip başkalarına kol kanat germeye kalkanlar yüzünden, ülkeyi batıranlar ve batıranlara göz yumanlar yüzünden ben vicdanımı kaybettim kardeş. kimse kusura bakmasın. Hayvanlar gibi çiftleşip çocuk doğuran adama üzülmem.

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

2 KARISI VAR 8 ÇOCUK VAY BE. . TÜRKİYEDE GENÇ ERKEKLER PARASIZLIKTAN EVLENEMİYOR BİLE. . BİRDE GİDİP SURİYELİLERE PARA YEDİRİYORUZ. . ADAM HAREM KURMUŞ. .

31
5
yanıtYanıtla
ORHAN:

KATILIYORUM

yanıt7
yanıt0
DÜŞÜNME TARZI:

çünkü türkiye''de adet diye saçma sapan yerlere bir çuval para harcanıyor saçma sapan adetlerden vazgeçin ozaman genç erkekler para yok nasıl evleneceğim diye düşünmez resime bakarsan tek koltukda 10 kişi oturuyor ama bizim türk kızları otururmu herşeyleri tam olacak hiç bir eksikleri olmucak sadece nişan salonuna 5000 tl verdim adamlar o parayla Suriye de evleniyorlar kimse yanlış anlamasın kimseyi savunmuyorum ne yazık ki ülkemizde evliliği çok zorlaştırdılar

yanıt15
yanıt0
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title