Haberler

Bir polis memurunun görme engelli taraftara maçı anlatması geceye damga vurdu

Güncelleme:

Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçı oynanırken bir emniyet görevlisi, görme engelli siyah beyazlı taraftara maçı anlattı. Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası bu olay, gecenin en çok konuşulan konusu oldu

Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir, evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Turuncu-lacivertli takıma 3 puanı getiren golü 50. dakikada eski Beşiktaşlı Demba Ba kaydetti. Bu sonuçla Medipol Başakşehir maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

POZİSYON SIRASINDA HEYECANLANDI

Ancak maç sırasında mücadelenin önüne geçen bir olay yaşandı. Bir polis memuru, doğuştan görme engelli bir taraftara maçı anlattı. Beşiktaşlı taraftarın pozisyon sırasında heyecanlanıp ayağa kalkması dikkatlerden kaçmazken bu video bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar, polis memurunu bu hareketinden dolayı tebrik etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Beşiktaş Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (37)

Adınızı Yazın:

helal olsun kardeşime alnından öpüyorum,

39
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Görme engeliyse maca neden gitmis? Otur evinde radyodan dinle. Sanal alem icin yasar olduk.

4
33
yanıtYanıtla
GÖRME ENGELLİ:

BELKİ GÖRME ENGELLİ BİRİDE O ATMOSFERİ YAŞAMAK İSTEYEBİLİR ? EVE KAPANMAK ZORUNDA MI? DÜŞÜNSENE KENDİNİ ONUN YERİNE KOYUP. . HA BİR DE DÜŞÜNMEK BEYİNLE YAPILAN BİR EYLEM HABERİN OLSUN, KULLANMALISIN. .

yanıt10
yanıt4
Memleketim:

Su acimationu birakin. Herkes kaderini yasar. Asker, kediyi isitti. Jandarma hasatayi acile götürdü. Polis maci anlatti. Ver mehteri sanal alem cossun. Bu sizin yasadiginiz sacma sapan duygu sömürüsü yapmaciklari ücüncü sinif Ülke''de yasiyorlar.

yanıt6
yanıt6
polis:

Hepimiz bi engelli adayıyız bunu unutma. Ne yani görmüyor diyor sosyal hayattan mı soyutlayacağız o kardeşimizi. ? Şu yaptığınız yorumdan utanın. Bu arada meslektaşımı da tebrik ederim. Türk Polisinin yardımsever, merhametli olduğunu bir kez daha gösterdi. Boşuna demiyoruz Polis huzur güven verir! diye

yanıt0
yanıt0
Kenan:

Aldığın nefese yazık gevşek

yanıt2
yanıt1
TOPÇU FİKRET:

SAHALARDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ HAREKET BUNLAR HELAL OLSUN POLİSİME

35
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ÇOK DUYGULANDIM OF OFF

32
1
yanıtYanıtla
SS:

AMAN TANRIM

yanıt1
yanıt3
psikolojik:

her ülkede olan görüntüler. . neden haber değeri var. . bizim millet duyar kasmayı ne kadar çok seviyor. .

6
23
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title