Haberler

'Bir İhtimal Daha Var' Filminin Galası Yapıldı...

Yönetmenliğini Uğur Uludağ'ın Üstlendiği Filmin Galası Dolmabahçe'deki G-mall Sinemaları'nda

Yönetmenliğini Uğur Uludağ'ın üstlendiği filmin galası Dolmabahçe'deki G-Mall Sinemaları'nda

yapıldı. Filmin erkek oyuncuları aynı araçla tek düze kıyafetle defileye katıldı. Hülya Avşar ise galaya kızı Zehra ve kardeşi Helin Avşar ile geldi. Helin Avşar'ın otomobilden inerken verdiği frikik kameralardan kaçmadı. Hülya Avşar'ın ise oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Basın toplantısında oyuncular gazetecilerin sorularını yanıtladı Yağmurdereli, filmin dostluk üzerine kurulu olduğunu belirterek, "Filmde bomba yok, silah yok, şiddet yok. Entrikanın olmadığı, sadece dostluğun işlendiği bir film. Bugünlerde böyle bir şeye ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz için 5 arkadaş birleştik ve bu filmi yaptık" dedi. Diğer oyuncularda filmdeki rollerini anlattı. Galaya, Mehmet Ali Alabora, Seray Sever, Ceyhun Yılmaz, İlhan Şeşen ve Doğa Rutkay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı. Bir grup müzisyenin eski şaşalı günlerine geri dönmek için verdikleri mücadeleyi konu eden filmin yönetmenliğini Uğur Uludağ, görüntü yönetmenliğini ise geçen yıl Türkiye'ye çok sayıda ödül getiren "İklimler" filminin görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki üstlendi. "Bir İhtimal Daha Var" filmi, 9 Mart'ta gösterime girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title