Haberler

Beyaz Hoca'ya Cinsellik Ağırlıklı Sorular

Zekeriya Beyaz Olivium'da Düzenlenen Bir Sohbet Toplantısına Katıldı. Her Yaştan İnsanın Yoğun İlgi Gösterdiği Toplantıda Katılımcıların Cinsellikle İlgili Soruları Ağırlıktaydı. Kendisine Sorulan Sorulara Açık Bir Dille Cevap Verdiği Bilinen Zekeriya Beyaz Hoca Cinsellikle İlgili Soruları Önce ...

Zekeriya Beyaz Olivium`da düzenlenen bir sohbet toplantısına katıldı. Her yaştan insanın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda katılımcıların cinsellikle ilgili soruları ağırlıktaydı. Kendisine sorulan sorulara açık bir dille cevap verdiği bilinen Zekeriya Beyaz Hoca cinsellikle ilgili soruları önce duymazlıktan geldi. Dinleyicinin ısrarı üzerine Beyaz tüm sorulara cevap verdi. Beyaz Hoca`nın sohbet sırasında siyaset adamları gibi konuşma tavrı ise dikkatlerden kaçmadı. Beyaz Hoca`nın bu tavırları ve konuşmalarına ise katılımcılar alkış ve ıslıklar ile destek verdi.

Beyaz Hoca`nın bazı sevenleri Hoca`nın yanına gidip fotoğraf çektirirken bazı izleyiciler de sohbet sonrası Beyaz Hoca`ya kitap imzalattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title