Haberler

Beşiktaşlı Ryan Babel, Vodafone Park'ın Zeminini Eleştirdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında LASK Linz'i 1-0 yendiği maçta tek golü atan Ryan Babel, maçın ardından Vodafone Park'ın kötü zeminini eleştirdi.

Beşiktaş'ın tecrübeli oyucusu Ryan Babel, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın temmuz ayı ortasında verdiği konser nedeniyle Vodafone Park'ın zemininde yaşanan bozulmaları eleştirdi.

''BİR ATTIK, BİR TANE DAHA ATABİLİRDİK''

Daha farklı kazanabilecekleri bir maç olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, ''Önemli bir galibiyet aldık. Önümüzdeki haftaya 1-0'lık galibiyeti taşıyacağız. Maç gayet iyiydi. Bir gol attık, bir tane daha atabilirdik. 1-0 kötü bir skor değildi. Önümüzdeki hafta işi bitirmeye çalışacağız.'' dedi.

Beşiktaşlı Ryan Babel, Vodafone Park'ın Zemini Eleştirdi

''SAHA DAHA İYİ OLSA...''

Çimlerdeki sorunun futbol kalitelerini etkilediğini belirten Babel, ''Saha daha iyi olsa, biz de büyük ihtimalle daha iyi oynardık. Ama işler böyle gelişti. Bizim de böyle idare etmemiz lazım. Tabii ki bizi zorlayan anlar oldu ama yapacak bir şey yok.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Park Ryan Babel Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (12)

sdfsdf:

O nasıl bir saç, aynaya baktığında utanmıyormu Allahın apaçisi

3
1
yanıtYanıtla
Objektif biri.:

Tirabizon stadına finduk ektinizde Vodafone Park stadına ne ekeceğimize mi karışıyon :)hayır patlıcan ekeceğiz biz ve gelen takımlara hediye edeceğiz :)

1
1
yanıtYanıtla
vaybe:

fiko başkan capkınlık yapıyor mustafa sandalla umrundamı stat arkadaş

0
1
yanıtYanıtla
Besiktasliyiz....:

O sahayı bir konser yüzünden ne hale getmisiniz...koca klüp te hickimse farkında degilmi buhalinin sahanın..yazık çok yazik

1
0
yanıtYanıtla
bjk:

e başkan artık saçmalamayı bırak ta kulübü adam akıllı yönetmeye basla eyvallah çok büyük borçlar kapattın iyi idare ettin sahip çıktın ama artık birazcık abarttın o sahanın haline bir konser vereceğim diye ! o formaların hali ne transfer dedin oda gelmedi kaç yıldır idare ediyoruz eyvallah ama artık birazcık değişime açık ol taraftarı dinle bence

0
0
yanıtYanıtla
Hibrit Titan:

Etme Babel çarparım. Biz orayı hibrit diyarı olarak yarattık :))

0
0
yanıtYanıtla
vahdettin:

çimlerin bakımını yapamayan bir zihniyettten ne hayır gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

saha konser yüzünden olmadı bence konser sırasında çimlerin üstüne basmadık kalın plastik bi şeyle kaplamışlarsı bütün alanı ondak kaynaklanmıyordur. abartmayın

0
0
yanıtYanıtla
Sedat Yakup:

Acaba Konser ücreti Sahanın zemin masrafını karşıladı mı ???

0
0
yanıtYanıtla
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

YAZIKLAR VEDE KAZIKLAR OLSUN UTANMIYORMUSUN EYYY YÖNETİM BU SAHANIN HALİNDEN

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title