Haberler

Beşiktaş'ta Alacaklarını İsteyen Oyuncular Kadro Dışı Kalabilir

Güncelleme:

Son yıllara damga vuran Beşiktaş'ta bu sezon alınan kötü sonuçlar camianın keyfini kaçırırken, alacaklarını isteyen bazı oyuncuların kadro dışı kalabileceği iddia edildi.

Özellikle transfer döneminde yaşanan fikir ayrılıklarının yanı sıra zaman zaman hem başkan Fikret Orman'ın hem de teknik direktör Şenol Güneş'in yaptıkları basın açıklamalarındaki bazı sözlerden dolayı birbirlerine alınganlık göstermeleriyle sık sık ayrılık sorularına muhatap olan ikilinin arasında bu kez ciddi sıkıntılar yaşandığı öğrenildi.

ÇEBİ'NİN AYRILMASI GÜNEŞ'İ ÜZDÜ

Tecrübeli teknik adamın özellikle yakın dostu olan Ahmet Nur Çebi'nin yönetimden ayrılmasından sonra ciddi bir desteğini kaybetmesinin ardından Güneş'in kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıdan etkilenen en önemli isim olması, tecrübeli hocanın keyfini iyice karıştırdı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN 1 MİLYON EURO ALACAĞI VAR

Güneş'in kulüpten geçmişe dönük 1 milyon euronun üzerinde bir alacağı bulunduğu ve uzun zamandır ödeme alamadığı öğrenildi. Bir süre önce teknik kadroya ve futbolculara 2019 yılına kadar da ödeme yapılmayacağını bildiren yönetimin hem teknik heyetten hem de oyunculardan yaptığı bazı "tartışmalı kesintiler" de keyifleri kaçırdı.

BAZI OYUNCULAR KADRO DIŞI KALABİLİR

Bu arada yönetimin alacakları konusunda yaptıkları girişimlerle başkan Fikret Orman ve yönetimin keyfini kaçıran bazı oyuncular için kadro dışı kalmasının dahi gündeme geldiği iddia edildi.

GUTİ Mİ HAZIRLANIYOR?

Transfer dönetimindeki bazı ciddi fikir ayrılıkları teknik direktör Şenol Güneş'in "Patron başkandır patron yönetimdir" demesiyle atlatılırken tarafların arasındaki en önemli fikir ayrılığının yardımcı konusunda yaşandığı idddia edildi.

Güneş'in Tamer Tuna'nın gitmesinden sonra geçen sezon yönetimin önerdiği yardımcı hoca talebini geri çevirmesi bu yıl yönetimin ısrarlı talebine ise "peki" demesi dikkat çekerken Güneş'in yardımcı konusunda önerdiği iki tecrübeli ismi yönetimin kabul etmediği ifade edildi. Bu arada Şenol Güneş'in ayrılığının söz konusu olması halinde düşünülen ismin Guti olduğu iddia edildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Adınızı Yazın:

şenol evine dön

6
6
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

TAMAM KADRO DIŞI BIRAKILSINLARDA BU İŞ ŞENOL HOCAYLA DAHA FAZLA GİTMEZZ HOCA MİYADINI DOLDURDU BEŞİKTAŞIMIZIO ŞAHLANDIRACAK BİR GERÇEK ÇALIŞTIRICIYLA YOLUMUZA BAKALIM MESELA DELİ İBRAHİM NEDEN OLMASIN MEHMEH MEKŞİ NEDEN OLMASIN VEYAHUR SERGEN YALÇIN

6
5
yanıtYanıtla
bjk:

şenol bırak şu takımı evine dön kendini beğenmiş

4
7
yanıtYanıtla
MAL MÜDÜRÜ:

TAHIMIN BAŞINA SERGEY GELMELİ

yanıt1
yanıt2
karakartal:

go home şenol efendi

3
6
yanıtYanıtla
DEGO:

HOCA DEĞİŞİMİ ŞART OLDU. TEŞEKKÜR EDİLMELİ SAYIN GÜNEŞ''E VE SEZON SONUNA KADAR SERGEN GELMELİ. DEVRE ARASI 3 TAKVİYE İLE ŞAMPİYONLUK BELKİ. . .

3
4
yanıtYanıtla
Ken:

Demekki olmuyor. Bu saatden sonra bu oyuncularla bukadar olur. Senol hoca napsin, cenk ve taliscanin veya aboubakarin yeri dolmadi.

5
1
yanıtYanıtla
bjk:

boş yapma iyi topçularla herkes şampiyon olur bi katkısını goremedik daha şenolun objektif ol biraz

yanıt1
yanıt3
...:

BU BJK LİLER ÇOK SAF. FİKO DENEN ADAM BJK DEN GELEN PARALARLA İŞLERİNİ BÜYÜLTÜYOR SAFTİ BJK TARAFTARIDA AYAKTA UYUYOR . 2 SENE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN GELEN PARALAR VE CENKTEN GELEN 25 MİLYON EURO DERKEN TOPLAM 100 MİLYON EUROYU GEÇİYOR . BU PARALAR NERDE ???

4
2
yanıtYanıtla
Tebriklerr:

Hoca değişimi şart önce Oğuzhan love bunları kadro dışı bırakın. Ayrıca alacaklarını ödeyin serdal Adalı sen boşuna geldin oraya hadi pamuk eller cebe

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title