Haberler

Beşiktaş, Savunmasıyla Kazanıyor

Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda Yoluna Emin Adımlarla Devam Eden Beşiktaş, Son Dönemde Maçlarını Adeta Savunmasıyla Kazanıyor. Lig ve Kupada Yaptığı Son 6 Resmi Karşılaşmayı da Kazanan Siyah Beyazlılar, Bu Maçlarda Toplamda 8 Gol Atmasına Rağmen, Kalesinde Sadece Tek Gol Gördü.

SÜPER Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda yoluna emin adımlarla devam eden Beşiktaş, son dönemde maçlarını adeta savunmasıyla kazanıyor. Lig ve kupada yaptığı son 6 resmi karşılaşmayı da kazanan siyah beyazlılar, bu maçlarda toplamda 8 gol atmasına rağmen, kalesinde sadece tek gol gördü. Galip geldiği son 6 resmi maçta, karşılaşma başına 1,33 gol ortalamasıyla oynayan Beşiktaş, buna karşın maç başına 0,16 gol yiyerek, savunma başarısını ön plana çıkardı. Resmi karşılaşmalarda kalesindeki son golü, ligin 23. haftasında, 3 Mart’ta Galatasaray karşılaşmasında Emre Aşık’tan yiyen siyah beyazlılar, daha sonraki 5 resmi müsabakada kalesini gole kapattı. Hırvat kaleci Vedran Runje ve önündeki savunma, toplam 477 dakikadır rakiplerine gol izni vermiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title