Haberler

Beşiktaş, Bayer Leverkusen Maçı İçin Almanya'ya Gitti

Beşiktaş, UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu'nda Bayer Leverkusen ile 14 Aralık Perşembe Günü Yapacağı 4. ve Son Maç İçin Almanya'ya Gitti.

Beşiktaş, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Bayer Leverkusen ile 14 Aralık Perşembe günü yapacağı 4. ve son maç için Almanya'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan öğleden sonra kalkan özel uçakla Köln kentine giden siyah-beyazlılar, hazırlıklarını bu sabah yaptıkları idmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Gökhan Zan, Delgado, Mustafa Doğan ve İbrahim Akın

katılmadı.

Beşiktaş'ın 20 kişilik Almanya kafilesinde kırmızı kart cezalısı İbrahim Akın'ın yanı sıra, sakatlıkları süren Gökhan Zan, Delgado ve Mustafa Doğan bulunmuyor. Kayserispor maçında sakatlanan Burak'ın bugün takımla birlikte çalıştığı ve görev verilmesi durumunda oynayabilecek seviyeye geldiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı oyuncular, gruptan çıkmak için beraberliğin dahi yeteceği zorlu maç öncesi yaptıkları açıklamalarda, Almanya'ya kazanmak için gittiklerini söylediler.

Beşiktaş kafilesinde kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve bir çok yönetim kurulu üyesi de yer aldı. Siyah beyazlı futbolcular havalimanında şöyle konuştular:

İbrahim Toraman:

" Bizim için çok önemli olan bir karşılaşmaya avantajlı durumda gidiyoruz. Gruptan çıkma hedefimizi gerçekleştirmek için bu zor mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Biz takım olarak geride sağlam durmaya çalışacağız. Ancak yakalayacağımız fırsatları da değerlendirirsek ülkemize mutlu bir şekilde döneriz"

Burak Yılmaz:

" Perşembe günü oynayacağımız maç bizim için ne kadar zorsa, Leverkusen içinde daha zor bir mücadele olacak. Çünkü bize bir puanda yetiyor ama onlar kazanmak zorunda. 1 puan için oynarsak bizim için zorlu geçeceğine de biliyoruz. Umarım grurtan çıkacak bir sonuçla oradan ayrılırız. Beşiktaş her maça galibiyet için çıkan bir ekip., Umarım oradan da mutlu bir sonuçla döneriz"

Serdar Kurtuluş:

" Leverkusen maçı bizim için beraberliğin yettiği ama galip gelmek için gittiğimiz bir deplasman olacak. Turu geçeceğimize inanıyorum. Cuma sabahı Türkiye'ye mutlu bir şekilde döneceğimize inanıyorum"

Baki Mercimek:

" Kolay bir maç olmayacak tabi ki ama bize bir puan yetiyor. Avantajlı durumda olan biziz. Almanya'daki Türk vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Umarım güzel bir oyun ve üç puanla İstanbul'a döneriz. Bu karşılaşmada sadece defans oyuncularına büyük görev düşeceğini sanmıyorum. Çünkü biz galibiyet için gidiyoruz. Takım olarak son haftalardaki performansımızı sahaya yansıtırsak kazanacağımıza inanıyorum".

Bülent Deriş:

" Amacımız bir üst tura geçmek. Onun içinde gereken puanı alıp döneceğiz. Takımımızda bir çıkış var. Bu çıkışa da devam edeceğimize inanıyorum. Almanya ikinci vatanımız. Son bir haftadır telefonlarımız susmuyor. Çok bilet isteyen var. Sanıyorum ki gerekli desteği oradaki vatandaşlarımız bize verecektir".

İbrahim Üzülmez:

" Bizim ve camiamızı açısından çok önemli bir mücadeleye çıkacağız. Kazanmamız gereken bir maç, camiamız bizden bu başarıyı bekliyor. Takım olarak bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Rakibimiz son dönemde istikrarsız bir performans sergilese de, son hafta oynadıkları maçı izledim ve iyi bir takımla oynayacağımızı biliyorum. Çok koşan ve mücadele eden bir ekip. Zor olacak ama Türkiye'ye mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımla toplantılar yaptık. Heycanlı değiliz. Sahaya çıkan takım elinden geleni yapacak ve tur için avantajlı skoru elde etmeye çalışacaktır. Oradaki vatandaşlarımızın desteğiyle, Almanya bizim için bir deplasman olmayacaktır. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Ama galip geleceğiz diye de takım olarak hücum etmeyeceğiz. Herkes görevini ve sorumluluğunu bilerek oynayacak"

Ali Gültiken:

" Takımımızın durumu oldukça iyi. Maç için son hazırlıklarımızı orada yapacağız. Bu turu geçeceğimize inanıyoruz. Rahat bir şekilde Almanya'ya gidiyoruz. İçinde bulunduğu konumu çok iyi bilen ve Leverkusen'den turla dönmeye inanan bir takımla Almanya'ya gidiyoruz. Almanya'nın da uğuruna inanıyoruz. Umarım oradan yine mutlu bir şekilde döneriz".

Ali Tandağon:

" Bu maçta 1 puan bile alırsak turu geçeceğiz. Turu geçmemiz takım açısından da çok iyi moral olacak. Sezon başı daha defansif olarak oynuyordum. Son zamanlarda hocamız bine daha önde oynamaya başladı. Bu da benim ofansif yönümü ortaya çıkardı. Umarım bu maçta da gol atarım. Ama önemli olan benim gol atmam değil takımın kazanarak turu geçmesi. Hocam görev verirse ilk 11'de sahaya çıkarım".

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title