Haberler

"Ben Görüyorum, O Konuşuyor"

Güncelleme:

Doğa Rutkay ve Metin Şentürk sundukları tv programında birbirlerine "göz kulak" oldular.

Beş yıldan beri TRT'de ekrana gelen 'Eğlence Pazarı' programını sunan Doğa Rutkay ve Metin Şentürk, iki iyi arkadaş olmuş. Şentürk'ün Bebek'te demirli teknesinde buluştuğumuz ikili, röportajdan önce bayramlığına tavla oynadı. Kaybeden Rutkay, Şentürk'e yeşil bir kravat almaya söz verdi.

Şentürk de, "Tavladan kazandıklarımı unutmam. Kravatımı almazsan icrayı kapına yollarım" diye takıldı... İşte ikilinin, kahkahaların eşlik ettiği sohbeti...

Programdan önce birbirinizi tanıyor muydunuz?

M.Ş.: Hayır, tanışmıyorduk. Program bittikten sonra da Doğa'yı tanımam zaten!

DOĞA CÜCE VE YAMUK BİRİ!

Metin Bey, Doğa Rutkay'ı tarif eder misiniz?

M.Ş.: Cüce, saçları cadı gibi kabarmış, ağzı yamuk... Doğa'yı hep yamru yumru bir şey olarak hayal ettim. D.R.: Öyleyim zaten, aynı anlattığın gibi...

M.Ş.: Şaka bir yana Doğa çok güzel bir kadın. Doğa'nın mutlaka kendisine göre sevdiği ya da seveceği biri vardır. Onunla hayatı paylaşacak erkeğin çok şanslı olacağını düşünüyorum. Hem fiziki güzellik, hem de yürek güzelliği genelde bir arada olmuyor. Bu kızcağızda ikisi de var. Hafif yamru yumru ama... (Kahkahalar) Doğa, benim gözümde ve gönlümde hem güzel bir kadın, hem güzel bir arkadaş, hem de çok güzel bir yürek...

ÇOK ACIKLI BİR CÜMLE

Metin Şentürk için hep az da olsa görüyor mu acaba gibi sorular sorulur. Doğa Hanım, size de bu tip sorular geliyor mu?

M.Ş.: Hadi Doğa itiraf et!

D.R.: Bana herkesin en çok sorduğu şey bu... Metin'in çok güzel bir lafı vardı, "Gönül rahatlığıyla ülkemde kör olamıyorum" demişti. Çok güzel ve acıklı bir cümle... Bana bu soruyu soranların hangi maksatla sorduklarını anlamadığım gibi bu tip sorulara artık cevap verme ihtiyacı da duymuyorum. Bir insan neden böyle bir hayatı yaşıyormuş gibi davransın ki? Görme engelliler dünya rekoru kıran bir insan için "Azıcık da mı görmüyor?" demek çok abes...

M.Ş.: Doğa, kafama vursana bir tane... Allah, gözüm açıldı, görüyorum. (Kahkahalar) Bu konuları artık çok kanıksadım. Muamma olmak hoşuma gidiyor. Soranlara, "Ben de bilmiyorum" diyorum.

Bir araya geldiğinizde nasıl vakit geçiriyorsunuz?

M.Ş.: Sanat camiasında çok dostum yok, küçük bir dünyam var. Doğa, her gün görüşsem bıkmayacağım insanlardan biridir. Doğa'nın trafiği çok yoğun; tiyatroları var, İstanbul dışına çıkıyor. O nedenle program dışında fazla zaman geçiremiyoruz ama sürekli birlikte olup da sıkılmayacağım insanlardan biridir.

D.R.: Yıllardır her pazar birlikte bir iş yapıyoruz ama "İş yapıyorum. Zaten paramı da veriyorlar" dediğimiz bir şey değil bu. Başarılı bir iş yaptığımızda çok mutlu oluyoruz. Bizimki alışverişli bir arkadaşlık.

SERT KAYAYA ÇARPTIM!

İkinizde konuşmayı çok seviyorsunuz; bu nedenle programda zorlanıyor musunuz?

D.R.: Konuşamıyorum! En büyük derdim bu... Tam bir espri yapacağım ama araya giremiyorum. Ben de Metin nefes aldığı anda atlıyorum. Şaka bir yana arkadaşlarım "Nasıl bu kadar susabiliyorsun?" diyorlar. "Sert kayaya çarptım" diyorum. Ben yaptığım programlarda oyunlarda en çok konuşan insanım. Ama ilk defa karşıma benden daha beteri çıktı. O yüzden deli deliyi görünce sopayı saklar ya, öyle oldu. Metin bana susmayı öğretti. En sonunda dayanamıyorum, "Metin bir susar mısın? Ben konuşacağım" diyorum.

M.Ş.: Ama benim gözüm dilime vurmuş.

D.R.: Ben onun yerine görüyorum, o benim yerime konuşuyor. Aslında ben herkesle kolay anlaşan biriyimdir ama bir programda partnerle olmanın zorluklarını da bilirim. Bir de uzun süre kendi başıma programlar yaptığım için kendi alanımda at koşturmaya alışmıştım. Benim de başka şeyler öğrenmeye ihtiyacım vardı, bu nedenle Metin'le çalışmak iyi oldu.

#Sayfa#

HUZURLU BİR BAYRAM OLSUN

Bu bayram ne yapıyorsunuz?

D.R.: Tiyatro oyunlarıyla ilgili çalışmamız olduğu için bu bayram hiçbir yere gidemiyorum, İstanbul'da olacağım. Ayrıca herkesin bayramı huzurlu ve sevdikleriyle geçsin.

M.Ş.: Bu bayramı Çeşme'de dinlenerek geçireceğim, sonra İstanbul'a döneceğim. Herkese sağlık, huzur ve kardeşlik dolu bir bayram diliyorum.

TAVLADA ZAFER BENDE HAYIR, ASIL ZAFER BENDE

Tavla tutkunuz nereden geliyor?

D.R.: Arabamın arkasında her zaman tavlam vardır. Hastaneye gidip kan aldırırken, kuaförde beklerken, arkadaşlarımla buluştuğumda sıkıldıysam hemen arabamın arkasındaki tavlayı çıkartırım. Zaten bütün arkadaşlarım arabamda tavla olduğunu bilir.

M.Ş.: Doğa'nın arabasının arkasında tavla bulundurma sebebi aslında farklı. Oynamayı iyi bilmiyor ya, öğrenmek için devamlı çalışıyor. Ben çok iyi tavla oynarım. Şarkıcılıktan önce geçimimi tavladan kazanıyordum. Giysilerimin parasını hep tavladan çıkartırım. Bugün de Doğa'dan bir kravat kazandım. Bütün bayramlıklarımı tavladan kazanırım. Kazançlarımla eşi, dostu bile giydirdiğim görülmüştür.

Genelde hanginiz yeniyor?

M.Ş.: Doğa'yla oynarken genelde ben kazanırım. Gerçi genelde kimle tavla oynasam, ben yenerim. Çok insanı ezmişliğim vardır. Ama bazen şansımın yaver gitmediği de oluyor. Genele bakarsanız, hep zafer bendedir.

D.R.: Bende de aslında durum aynı... Genelde hep zafer bendedir. Tavlada iyi olduğumu söyleyebilirim.

BEN YİNE ARAYA SIKIŞTIRIRIM!

Birlikte başka bir proje yapacak mısınız?

D.R.: Bir ara "Sit-com mu yapsak?" dedik. Orada replik olacağı için Metin susar, ben de rahat rahat konuşurum.

M.Ş.: Olsun, yine araya sıkıştırırım ben!

D.R.: Bir sit-com'da oynarsak sen kör, ben sağır-dilsiz olurum.

M.Ş.: O zaman hiç anlaşamayız!

DÜNYANIN NERESİNE GİTSEM BANA AYNI!

Doğa Rutkay ile Metin Şentürk, teybi alıp birbirlerine soru sormayı da ihmal etmedi...

M.Ş.: Nasılsın?

D.R.: İyiyim, sen nasılsın?

M.Ş.: Sana ne, sen doktor musun?

D.R.: Doktor değilim ama hastam çok...

M.Ş.: Özel hayat nasıl?

D.R.: İyi, senin?

M.Ş.: Çok iyi...

D.R.: Aaaa, çok iyi derken?

M.Ş.: Böyle, gördüğün gibiyim.

D.R.: Kaçamak cevaplar veriyorsun. Peki, dünyada en çok gitmek istediğin ülke neresi?

M.Ş.: Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bana her yer aynı zaten. Sen gittiğin zaman bir şey görüyorsun, bana hep aynı... Ama bir teklifin varsa kabul edebilirim. Yine de illa bir yere gitmek istesem, Afrika'ya giderim.

D.R.: Bayramdan sonra gidiyorum ben.

M.Ş.: O zaman ben artık gitmek istemiyorum.

D.R.: İşte biz böyle anlaşıyoruz!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Metin Şentürk Doğa Rutkay İstanbul Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title