Haberler

Gigi Hadid yüzünü sır gibi sakladığı kızını yanlışlıkla paylaştı

Güncelleme:

ABD'li ünlü model Gigi Hadid, 6 ay önce kucağına aldığı ve yüzünü sır gibi sakladığı kızının videosunu yanlışlıkla paylaştı. Video saniyeler içinde silinse de görüntüler çoktan sosyal medya kullanıcıları tarafından yayıldı.

Dünyaca ünlü top model Gigi Hadid, Zayn Malik ile Khai ismini verdikleri kız çocuklarını 6 ay önce kucaklarına almıştı. Ancak ünlü model, Malik ile yüzünü herkesten sır gibi sakladıkları ve kameralardan uzakta büyüttükleri kızlarını yanlışlıkla paylaştı.

Bella Hadid yüzünü sır gibi sakladığı kızını yanlışlıkla paylaştı

SANİYELER İÇİNDE KALDIRDI

Sosyal medya hesabı Instagram'dan bebeğiyle birlikte olduğu görülen bir videoyu paylaşan Gigi Hadid, kısa sürede gönderiyi kaldırdı. Ancak sıkı takipçileri saniyeler içinde kaldırılan videodan ekran görüntüleri alarak sosyal medyada bebeğin fotoğrafını yaydı.

KIZIL SAÇLARIYLA PODYUMA DAMGA VURMUŞTU

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, geçtiğimiz hafta podyumlara geri dönmüştü. Doğumdan sonra ilk kez Versace'nin Sonbahar/Kış kreasyonu için podyuma çıkan Hadid, sarı saçlarının aksine kızıl saçlarıyla boy göstermişti. Doğum kiloları da kalmayan ünlü modele kız kardeşi Bella Hadid de eşlik etmişti.

Bella Hadid yüzünü sır gibi sakladığı kızını yanlışlıkla paylaştı

Bella Hadid yüzünü sır gibi sakladığı kızını yanlışlıkla paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bella Hadid Gigi Hadid Zayn Malik Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (13)

DIYANET:

ÇOCUKLARINIZI İSLAM TERBIYE VE AHLAKINA GÖRE YETİŞTİRİNİZ.

74
36
yanıtYanıtla
n:

yetiştirmicem

yanıt9
yanıt24
xxxx:

senin gibiler oldukça bu millet dinden soğumaya devam edicek

yanıt9
yanıt3
sj:

iyi de kadın müslüman değil ki?

yanıt10
yanıt0
Aferim:

Sana ne lan dingil gevşek herkesin ahlakından sanane baykuş

yanıt5
yanıt6
Böylesi yok:

Sanada yahudilik nasip olsun Provakatör adam

yanıt4
yanıt2
40kirsehir:

Mal misim

yanıt0
yanıt0
CORÇ:

OHA İNSANA BENZİYOR. HİÇ GÖRMEMİŞTİK. DEMEK BU YÜZDEN GÖSTERMİYORMUŞ.

64
6
yanıtYanıtla
En:

Cokda merak ediyorduk ..şimarik zengin cocuklari..acliktan savaş olen cocuklarin yuzu nerde

50
5
yanıtYanıtla
BETERBÖCEK:

Neden anam babam ismi olan zehra faatma zeynep rabia ismi koymuyorlarki gerci bunları Türk e havale ettiler.

9
22
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title