Haberler

Belediye Ekipleri Öğretmenlerle El Ele Okulları Onarıyor

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesinin kent genelindeki 238 okulda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına öğretmenler de gönüllü olarak yardım ediyor.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesinin kent genelindeki 238 okulda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına öğretmenler de gönüllü olarak yardım ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde eğitime destek vermek amacıyla merkez ve ilçelerdeki 238 okulda başlattığı bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Eskiyen okulların ihata duvarını, boyasını, çevre düzenlemesini, lavabolarını, camlarını, çatısını, masa ve sandalyelerini onaran belediye ekipleri, yürüttükleri çalışma ile öğrencilerin daha temiz ve nezih ortamlarda eğitim almalarını sağlıyor.

Çalışmalar kapsamında İran sınırında bulunan Saray ilçesine bağlı Keçikayası Mahallesi'ndeki 50 yıllık 4 derslikli ilkokul ve lojmanı onaran belediye ekipleri, binanın camlarını, çatısını ve boyasını yeniledi.

Onarım çalışmalarının devam ettiği sırada tatilden dönen Amasyalı 25 yaşındaki sınıf öğretmeni Kübra Gökçe de çalışmalara gönüllü olarak destek verdi.

Ekiplerle okulun boyanmasına yardım eden Gökçe, sınıfını yeni eğitim yılına hazır hale getirdi.

Gökçe, "Köye geldiğimde belediye personeli tarafından okulda onarım yapılıyordu. Ben de onlara yardımcı olmak ve bir işin ucundan tutmak adına yardım ettim. Hayatımda ilk kez boya yapıyorum. Bence bu deneyim inanılmaz keyifli ve güzel. Çünkü bu öğrencilere her şey değer. Ben buradan Büyükşehir Belediyesine, başkanımıza bu hizmeti için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Yol Yapım Daire Başkanlığı ekipleri de Selimbey Mahallesi'ndeki Şehit Kemal Görgülü ile Tuşba ilçesindeki İnci Kefali ve Tuşba ana okullarında bahçe düzenlemesi, kaldırım ve parke taşı çalışması yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Tuşba Gökçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
title