Haberler

Belediye Başkanı ile Teknik Direktörün Kavgası

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Maçta Çıkan Olaylar Nedeniyle Tartıştığı Adana Demirspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile Birbirine Girdi. Olayda, Belediye Başkanı'nın Korumaları Olduğu İddia Edilen Şahıslar, Basın Mensuplarına Saldırdı.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, maçta çıkan olaylar nedeniyle tartıştığı Adana Demirspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu ile birbirine girdi. Olayda, Belediye Başkanı'nın korumaları olduğu iddia edilen şahıslar, basın mensuplarına saldırdı.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda oynanan Tarsus İdmanyurdu-Adana Demirspor maçı öncesi sahada çıkan olaylar, maç sonrası saha dışına taştı. Olaylı maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, stat dışında basın mensuplarına yaşananları değerlendirdiği sırada, bir kişinin uzaktan sözlü tahrikte bulunması üzerine tartışma yaşandı. Şahısla tartışmaya başlayan Tekelioğlu'na, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da tepki gösterdi. Tartışma daha sonra Belediye Başkanı'nın korumaları olduğu iddia edilen şahısların, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırmasıyla arbedeye dönüştü. Yaşanan olayda, Adana'dan yayın yapan Kanal A televizyonu kameramanı Umut Yüzer de tartaklandı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, olayların yaşanmasına Tarsus Belediye Başkanı'nın neden olduğunu ileri sürdü. Tuncel, "Gözlemciye sesleniyorum. Kimin tahrik ettiğini biliyor. Buranın Belediye Başkanı tahrik etti herkesi. Yoksa hiçbir şey yoktu. Bu maçta böylece, dostça, kardeşçe bitecekti. Zaten 3-3 de normal bir sonuç. Tarsus'u tebrik ediyorum. Harika bir oyun oynadı" dedi.

(YK-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title