Haberler

Bektaş: "Oy Namustur Yanlış Yapan Namussuzdur"

Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı, son günlerde ortaya atılan ‘Saadet Partisi seçimlerin son gününde AK Parti’ye katılacak’ iddialarına açıklık getirmek amacıyla, olağanüstü toplantı yaptı ve basına açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı, son günlerde ortaya atılan 'Saadet Partisi seçimlerin son gününde AK Parti'ye katılacak' iddialarına açıklık getirmek amacıyla, olağanüstü toplantı yaptı ve basına açıklamalarda bulundu. Teşkilat, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Toplantının başında söz alan Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş, "Ortalıkta yayılan hurafe lafların açıklık getirilmesine ilişkin toplandık. Tabii izninizle bu arada çalışmalarımızla ilgili bilgi vereyim. 3 ay içerisinde 1500'e yakın esnaf ve 9000'i aşkın ev ziyaretim oldu. Bu ziyaretler esnasında çok şükür fazlasıyla iyi karşılanıyoruz. Bu kadar esnaf ve ev ziyaret etmişken, ortalıkta olmadık laflar dolaştırarak, insanların kafalarını karıştırıyorlar. Efendim neymiş, Saadet Partisi seçimlerin son günü birilerini desteklermiş. Şahsen bunları duyunca çok üzülüyorum, arkadaşlarım da üzülüyor. Bize bu milletin vermiş olduğu oylar, bizim için namustur ve yanlış yapan da namussuzdur. Bu lafları ortalığa servis edenler de namussuzdur, şerefsizdir. 3 tane aday seçime girecek. Yan yana dursun bu kişiler ve yüzlerine bakın. Kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor anlarsınız. Bakanımıza teşekkür ediyoruz, hepimizin bakanıdır. Ancak şuanda Ankara'da sıkıntılar olmasına rağmen, sürekli Oltu'ya getiriyorlar. Bu neden? Bizim çalışmalarımızdan korkuyorlar. Dolayısıyla rahatsız oluyorlar. Biz gündüz 8-9 saat çalışıyorsak, geceleri de rüyalarımızda çalışacağız. Mevcut başkan kendi köylülerini toplamış yemek vermiş. Kendime oy istemiyorum, Başbakan'a istiyorum demiş. Kendi yaptıkları bir şey yok ki, kendilerine oy istesinler. " dedi.

"DOĞALGAZ TAMAM, SU ZATEN TAMAM' İNSANLAR BUNA GÜLÜYORLAR"

Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş, "Başkanlardan bir tanesi 5 yıl, diğeri 10 yıl görev yaptı ancak bir içme suyunu getiremediler. Projelerimizin ilk sırasında içme suyu var. Diyor ki 'Doğalgaz tamam, su zaten tamam', insanlar buna gülüyorlar. Nerden tamam kardeşim? Bu milleti gezsin, dolaşsınlar ve baksınlar ki ne diyorlar. Zaten çoğu yere de gidemiyorlar, artık kapılar yüzlerine kapanıyor. 9000 tane ev gezdim, sağ olsun yenge hanımlar çok iyi karşılıyorlar ve hepsi de en önce su istiyorlar. ve 5 yıl görev yapan arkadaşımız da, katıldığı bir programda 24 ay içerisinde suyu getiremezsem istifa edeceğim diyor. Şimdi bu arkadaş 60 ay görev yapmış. 'Bu süre içerisinde neden getiremedin' diye sorarlar adama" diyerek sözlerini tamamladı.

Bektaş'ın konuşmasından sonra söz alan Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut'un ise, konuşmasının geneli su problemi üzerineydi. Akbulut, "Bakıyorsunuz afişlerine, 'Doğalgaz tamam, su zaten tamam'. Yani ne kadar komik. Oltu halkını bu kadar aşağılamanın ne anlamı var. Yani 'sizin kafanız çalışmıyor' mu demek istiyorlar?" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akbulut Ak Parti Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title