Haberler

Bayram Tatili Dönüş Çilesi Başladı

Güncelleme:

Bayram tatilinin sona ermesine 2 gün kala, dönüşler başladı. İstanbul yönünde trafik birçok noktada durma noktasına geldi.

Kurban Bayramı tatilini başta Ege ve Akdeniz bölgeleri olmak üzere Anadolu'nun çeşitli kentlerinde geçirmek amacıyla İstanbul dışına çıkanlar, bugünden itibaren geri dönmeye başladı.

Kurban Bayramı tatili dönüşlerinin başlaması, TEM otoyolu ve D-100 karayolunun bazı bölümlerinde yoğunluğa neden oluyor.

15 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU

Bayram tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçiren vatandaşların İstanbul'a dönüş yapması nedeniyle otoyolun Akyazı ve Sapanca geçişinde uzun araç kuyruğu oluştu. Sürücüler, 15 kilometreye yaklaşan kuyruk nedeniyle ulaşımın durma noktasına geldiği Sapanca ilçesinde otoyoldan çıkış yaparak, D-100 karayoluna yöneliyor. Trafik ve Karayolları ekipleri, yoğunluğu azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TATİL DÖNÜŞÜ TRAFİĞİNDE YOĞUNLUK BAŞLADI

Geçen hafta cuma akşamından itibaren İstanbul dışına çıkanlar, bir hafta sonra yine topluca dönüşe geçti. TEM ve D-100 Karayolu'nun İzmit-İstanbul arasında tarfik saat 15.00'den sonra hareketlenirken, bayram arefesinde Yalova Topçular Feribot iskelesine araç taşımacılığı yapılan İDO'nun Gebze Eskihisar iskelesindeki yoğunluk bu kez ters istikamette Topçular'da yaşanmaya başlandı.

TRAFİK SAPANCA'DA DURDU

Dönüş trafiği TEM otoyolunun Sapanca geçişinde yoğunluğa neden oluyor. Yoğunluk nedeniyle otoyolun Akyazı ve Sapanca geçişinde uzun araç kuyruğu oluştu. Sürücüler, 15 kilometreye yaklaşan kuyruk nedeniyle ulaşımın durma noktasına geldiği Sapanca ilçesinde otoyoldan çıkış yaparak, D-100 karayoluna yöneliyor. Trafik ve Karayolları ekipleri, yoğunluğu azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ARAÇ AKINI VAR

Saat 15.00'e kadar oldukça sakin görünen Yalova Topçular Feribot iskelesine yoğun bir araç akını başladı. İDO'nun bu hatta karşılıklı sefer yapan 17 feribotu, Gebze Eskihisar istikametinden gelen fazla araç olmadığından bekleme yapmadan Topçular'a dönüyor.

TEM, ADAPAZARI'NDAN İTİBAREN YOĞUN

TEM Otoyolu'nda da özellikle Adapazarı'ndan itibaren İzmit istikametine doğuru yoğunluk artmaya başladı. Akdeniz bölgesinden Eskişehir yolunu kullanarak gelen araçlar Adapazarı turnikelerinde TEM'e katılıyor. Bu noktada Ankara yönünden gelen araç trafiği ile birleşmesi sonucu TEM'in Adapazarı-İzmit arası yoğunlaşmaya başladı. Bu araç trafiğine, İzmir-Bursa-Yalova yönünde E-130 karayolu üzerinden gelen araçlar da, Kandıra turnikelerinin bulunduğu noktada katıldığı için, saat 15.00'den itibaren burada sıkışıklık başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adapazarı İstanbul Sapanca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title