Haberler

Bayan Vekil, Memleketinde Gözleme Pişirdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, Memleketi Sındırgı'da Özlem Giderdi. Ayağına Çizme Giyip Fidan Diken Bayan Vekil, Köylü Kadınlarla Birlikte Gözleme Pişirdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, memleketi Sındırgı'da özlem giderdi. Ayağına çizme giyip fidan diken bayan vekil, köylü kadınlarla birlikte gözleme pişirdi.

Sındırgı'da geçtiğimiz günlerde milli ağaçlandırma kampanyası kapsamında düzenlenen programa katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ayşe Akbaş, hemşerilerinden büyük ilgi gördü. Bayan vekil, programa katılan köylüleri ile yakından ilgilendi, gönüllerini aldı. burada bir konuşma yapan milletvekili Ayşe Akbaş, "Dikilen bu fidanlarla ülkemizin topraklarına ve yeşil dokusuna sahip çıkılıyor. Gelecek nesillere daha güzel bir ülke toprağı bırakmak için hepimiz en az bir fidan dikmeliyiz. Fıstık çamı fidanlarıyla halkımızın gelir düzeyinin artığını da göz ardı etmemek gerekir. Biz AK Parti olarak iktidara geldiğimizde, 'Durmak yok, yılmak yok, çalışmaya ve yola devam' demiştik. Bu sözümüzün arkasındayız. Çalıºmaya devam ediyoruz ve edeceğiz" dedi.

Milletvekili Ayşe Akbaş, programdan sonra Sındırgılı kadınlarla uzun süre sohbet etti, onlarla birlikte gözleme pişirip hasret giderdi. Hemşerileri bağırlarına bastıkları bayan milletvekilinin en kısa zamanda tekrar ilçeyi ziyaret etmesini istediler.

(YU-) 22.04.2008 20:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title