Haberler

Batman Belediyesi Yeşillendirme Çalışmalarına Hız Verdi

Yeşillendirme Çalışmalarını Aralıksız Olarak Sürdüren Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Güneşli Hava ile Birlikte Çalışmalarını Yoğunlaştırdı.

Yeşillendirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, güneşli hava ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kış mevsiminde kentin ana arterlerine ve bazı parklara yaklaşık 400 adet yetişkin ağaç dikimi gerçekleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar ayı başında budama ve çapalama çalışmalarının yanı sıra ağaç ve fidan dikimlerini de yürütüyor. Bahar mevsiminin başlaması ile birlikte çalışmalarını yoğunlaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ana arterlerdeki ağaçları budarken, kuruyan ağaçların yerine veya boş yerlere fidan dikimini de gerçekleştiriyor. Yaşar Kemal Kent Ormanı'nda da ağaç sökme dikme makinesi ile boş alanlara yetişkin ağaç dikiminin yapıldığını açıklayan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pekgül, yeni hizmet sezonunda 4 bin adet fidan dikimi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

(MŞY-AŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title