Haberler

Başkana Şaka Gibi Doğum Günü Kutlaması

ERZURUM merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a, doğum gününde personeli tarafından şaka gibi bir kutlama yapıldı.

ERZURUM merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a, doğum gününde personeli tarafından şaka gibi bir kutlama yapıldı. Yardımcısının akşam vardiyasında çalışan işçilerden birinin asfalt plentinin altında kaldığını söylediği Başkan Korkut, olay yerine gittiğinde üzerinde resminin bulunduğu pastayı görünce şaşkına döndü.

İlçe merkezine 13 kilometre uzaklıkta olan Güzelova köyünde asfalt döken belediye işçileri, doğum günü olduğunu öğrendikleri başkan Ali Korkut için sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. İşçiler, bunun için Başkan Yardımcısı Suat Güneş'ten yandım istedi. Güneş, başkan Korkut'u cep telefonu ile arayarak, "Başkanım, işçi arkadaşlardan bir tanesi plentin altında kaldı, acil yetişin" dedi. Telefonun kapanmasından yaklaşık 10 dakika sonra köye gelen Başkan Korkut, panik içinde asfalt plentinin yanında toplanan kalabalığın yanına geldi. Kalabalığın içine giren Başkan Korkut, üzerinde fotoğrafının bulunduğu ve mumların yandığı pastayı görünce şaşırdı. Korkudan eli, ayağı titreyen Korkut, üzerindeki şoku atlatarak "Teşekkür ederim ama çok kötü bir sürpriz yaptınız. Yine de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Suat Bey yüreğim ağzıma geldi" dedi.

İşçilerin alkışları arasında doğum günü pastasını kesen Başkan Ali Korkut, hayatında ilk kez böyle bir doğum günü kutladığını söyledi. Pastayı işçiler ve köylüler ile birlikte yiyen Başkan Korkut, "Çok ilginç bir doğum günü kutlamasıydı. İnanın bacaklarım titreyerek buraya geldim. Suat Bey, 'Bir personelimiz asfalt plentinin altında kaldı, derhal gelin' dedi. Burada asfalt çalışması vardı. Bende buraya yakın diğer köydeki çalışmaları denetliyordum. Hemen buraya yöneldik. Allah'a şükürler olsun ki öyle bir şey yokmuş. İlginç bir sürpriz yapmak istemişler. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title