Haberler

Başkan Toru'dan Havzan Mahallesine Müjde

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı mahallelerde düzenlenen iftar programları kapsamında Havzan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi ve vatandaşlara Çocuk Sokağı ve Sosyal Tesisin tamamlandığının ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı mahallelerde düzenlenen iftar programları kapsamında Havzan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi ve vatandaşlara Çocuk Sokağı ve Sosyal Tesisin tamamlandığının ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Meram Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirilen iftar programları farklı mahallelerde düzenlenmeye devam ederken, Havzan Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin kişi aynı iftar sofrasında buluştu.

"Önümüzdeki haftalarda hizmet vermeye başlayacak"

Göreve geldiklerinde Havzan Mahallesinde sosyal tesis ve çocuklar için oyun alanı ihtiyacı olduğu talebini aldıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Havzan Mahallemizde yapılaşma tamamlandığı için arazi noktasında sıkıntılarımız vardı. Hızlı bir şekilde kamulaştırmamızı yaparak özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın zihnen, bedenen ve fiziken gelişimlerini sağlamak üzere çocuk oyun alanı oluşturmayı düşündük. Şehrimizde örnek olarak çocuk sokağı uygulamasını gerçekleştirdik. Bununla birlikte Hanımlar Lokali, Emekliler Konağı, Muhtar Ofisi, Kütüphane, Derslikler ve Fitness Salonunun yer aldığı sosyal tesisimizi tamamladık. İnşallah önümüzdeki haftalarda hizmet vermeye başlayacak ve açılışını hep birlikte yapmış olacağız" şeklinde konuştu.

"600 bin metrekarelik şehir parkı"

Havzan Mahallesinin ilçedeki en kalabalık mahalle olduğunu ifade eden Başkan Toru, "Burada yeşil alan ihtiyacı var. Bunun çözümüne yönelik olarak Havzan Mahallemizin batı tarafında yer alan Ağır Bakım Ünitesi Milli Savunma Bakanlığımızla protokol imzalanarak Büyükşehir Belediyemize devri için çalışmalara başlandı. O bölgede, 600 bin metrekarelik alanda şehir parkı yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"Harmancık'a kapalı pazar yeri ve sosyal tesis"

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bir başka iftar programında Karahüyük ve Harmancık Mahalle sakinleri ile iftar sevincini aynı sofrada paylaştı. Başkan Toru, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken "Bölgenin ihtiyacı olan kapalı pazar yeri, spor tesisi, emeklilerimizin kullanabileceği alan ve ticari alan ihtiyacını çözmek üzere 7 buçuk milyon TL'ye mal olan Harmancık Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin inşaatı devam ediyor. İnşallah bu yılsonuna kadar tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatma Toru Meram Konya Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title