Haberler

Başkan Savaş Köprü İnşaatını İnceledi

Güncelleme:

Belediye Parkı ile İnönü Caddesini Birbirine Bağlayacak Yaya Köprüsü İnşaatı Başladı

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Parkını İnönü caddesine bağlayacak olan yaya köprüsünün inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Belediye Parkı ile İnönü Caddesini birbirine bağlayacak ikinci yaya köprüsünün inşa çalışmalarını yerinde gören Başkan Savaş, "Hedeflediğimiz projeleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek yaşadığımız şehir, gerekse kent insanımız her şeyin en iyisine layık. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Yaya köprüsü 5 metre genişliğinde ve 55 metre uzunluğunda, başında ve sonunda olmak üzere 2 ayaktan oluşacak. Köprü tamamen çelik konstürüksüyon taşıma sistemli, yüzeyleri ise doğal taş kaplama olacak. Köprünün yapımı tamamlandığında kent insanımız için bu bölgede nehrin her iki yakasına geçiş kolaylığı sağlanacaktır." dedi.

Bayan Basketçiler Törenle İmza Atacaklar

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde kurulan Bayan Basketbol takımına transferleri gerçekleşen sporcuların imza töreni 20.10.2010 Çarşamba günü yapılacak.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, saat 11.30'da makamında basın toplantısı düzenleyerek, kulübe transfer olan bayan basketbol takımı sporcularını tanıtacak.

Çankaya Ve Örnek Sokak Restorasyon Çalışmaları

Hakkında Kamuoyu Bilgilendirilecek

Hatay Valiliği ve Antakya Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, Habib-i Neccar Cami arka kısmında bulunan Çankaya ve Örnek Sokakta yapılan restorasyon çalışmaları hakkında kamuoyu bilgilendirilecek.

Yetkililerce yapılan açıklamada, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın katılım göstereceği ve 21.10.2010 Perşembe günü saat 11. 30'da Habib-i Neccar Cami arka kısmında bulunan Örnek ve Çankaya Sokakta düzenlenecek olan toplantıya tüm basın mensupları, belediye meclis üyeleri, kamu daire müdürleri, esnaf odaları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title