Haberler

Başkan Demircan, Taksicilerle Buluştu

Başkan Demircan, taksicilerle buluştu Ahmet Misbah Demircan, taksicilere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattıİSTANBUL - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piyalepark'ta taksicilerle buluştu.

Başkan Demircan, taksicilerle buluştu

Ahmet Misbah Demircan, taksicilere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı

İSTANBUL - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piyalepark'ta taksicilerle buluştu. Başkan Demircan taksicilere hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı, hem de onların sorunlarını dinledi.

16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu'na sayılı günler kala Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmalarına hız verdi. Piyalepark'ta taksiciler ile buluşan Demircan, taksicilerin sorunlarını dinlerken 16 Nisan referandumuna ilişkin de konuştu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a AK Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, İstanbul Taksi Durakları Derneği Başkanı Resul Sivri eşlik etti.

"Bu bir memleket meselesi"

16 Nisan referandumu hakkında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Türkiye devleti, teröre karşı, darbeye karşı, hızlı karar verebilip gerektiğinde yumruğu düşmanına vurabilen, ticari kararları hızlı alabilen bir ülke olabilmesi için seçim sistemini değiştirip siyasi kavgaları sona erdirecek. Kazananın iş yaptığı, kaybedenin gidip yerine yeni partilinin geldiği kavgasız bir Türkiye olacak. İstenilen bu. Siyasetin bezirganları elbette hayır der. Çünkü onlar bu sistemde kendilerine yer bulamayacaklar. Hangi siyasi partiden olursa olsun biz AK Parti'ye oy istemiyoruz. Biz bu memleketin doğru iradesi için referandum yapıyoruz. Bu bir memleket meselesi" ifadelerini kullandı.

Başkan Demircan'dan dijital çağa ayak uydurma önerisi

Taksicilerin Uber şikayetleri üzerine Başkan Demircan, "Sabah emlakçılarla birlikteydim. Onlar da internetten yapılan emlak satışlarından şikayetçiler. Turizmciyim ben, turizmciler de Booking.com'dan şikayetçi. Smart Beyoğlu diye bir uygulama yaptırdım. Yakında hepiniz onu duyacaksınız. Beyoğlu'nda nerede ne satılıyor, ne alınıyor hepsini içerisine doldurduğum bir uygulama. Eğer şehirler kendi dijital pazarlama ağlarını kurmazsa dünyanın bu devleri gelir burnumun ucunda mallarını bize pazarlayacaklar. Rekabette sıkıntı yaşayacağız" dedi.

(HB-HB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Misbah Demircan AK Parti İstanbul Beyoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title