Haberler

Sancaktepe'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Güncelleme:

Sancaktepe'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte din görevlileri ile bir araya geldi.

Sancaktepe'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

İSTANBUL - Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte din görevlileri ile bir araya geldi.Başkan Av. Şeyma Döğücü, "Camiler toplumumuzu ayakta tutan, diri tutan, insan vücudundaki kalp gibi toplumda sevgiyi ayakta tutmayı sağlayan noktalardır" dedi.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası' Sancaktepe'de gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı. Sancaktepe Belediyesi tarafından Necmettin Erbakan Külliyesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan da katılım sağladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte,,Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü günün önemine dair açıklamalarda bulunduktan sonra din görevlilerine göstermiş oldukları hizmetlerinden dolayı hediyeleri takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.

Etkinlik sonrası konuşan Başkan Döğücü, "Bugün Camiler ve Din Görevlileri Haftasının" son günü. Kıymetli hocalarımız ve din görevlilerimizle bir araya geldik. Kendilerine vermiş olduklarını hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik ve onlar için hazırlamış olduğumuz hediyeleri takdim ettik. Biz hep şunu söylüyoruz. Camiler toplumumuzu ayakta tutan, diri tutan, insan vücudundaki kalp gibi toplumda sevgiyi ayakta tutmayı sağlayan noktalardır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Sancaktepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title