Haberler

Başkan Asya, "Hizmetlerle Kentimizin Gelişimine İvme Kazandırıyoruz"

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şehrin birçok bölgesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şehrin birçok bölgesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kar yağışı öncesi her günü dolu dolu geçiren belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok mahallede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, söz konusu projelerin en kısa sürede tamamlanması için talimatlar verdi. Başkan Asya, ilk olarak Muratpaşa Mahallesi Kantere Caddesi mevkiindeki Şeyh Haşim Mezarlığındaki çalışmaları denetledi. Daha sonra Sunay Mahallesi Eski Erzurum Caddesi'ndeki asfalt hazırlık çalışmasını inceleyen Başkan Asya, yağışlar gelmeden söz konusu üst yapı çalışmalarının hızlandırılması yönünde talimat verdi. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, "Mezarlıklar gibi manevi değerlerimizi korumanın gayretindeyiz. Bu anlayışla kent merkezindeki mezarlıklarımızın bakım ve onarımlarını rutin olarak yapmaktayız. Ayrıca bu bölgelerin çevre düzenlemeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerimizin Şeyh Haşim Mezarlığının çevresine ihata duvarı örülmesi için gerekli ölçümleri yaptıktan sonra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimiz çevre düzenleme çalışmalarını da yaptılar. Bu hizmetimizle önemli bir eksikliği gidermiş olduk" dedi.

Altyapı projesi kapsamında kazı ve döşemelerin yapıldığı cadde ve sokakların kar yağışı öncesi asfaltlanacağını söyleyen Başkan Asya, "Yaklaşık 5 aydır yürüttüğümüz altyapı projesinde ciddi bir mesafe kat edildi. Kazı ve döşeme çalışmalarının tamamlandığı bazı bölgeleri geçici olarak onarırken, birçok cadde ve sokağı da yeniliyoruz. Eski Erzurum Caddesi'nde de şu anda asfalt hazırlığı yapılıyor. Ekiplerimiz kazı çalışmasının yapıldığı yolda söküm çalışması yapıyor. Hemen akabinde asfalt altı malzemelerin serimi ile sıkıştırma yapılacak. Hava şartlarının elverişli olması ile bu caddeyi de bir bütün olarak asfaltlayacağız" ifadelerini kullandı.

Son olarak Karni Deresi Rekreasyon projesinin uygulandığı bölgeye de giden Başkan Asya, buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Oyun parkındaki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Asya, onlara hediye vererek sevindirmeyi ihmal etmedi. Karni Deresi Rekreasyon projesinin Muş Belediyesinin prestij projelerinden olduğunu belirten Başkan Asya, atıl durumdaki bir alandan 100 bin metrekare yeşil alan oluşturarak vatandaşların kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Feyat Asya Erzurum Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title