Haberler

Başkan Alemdar Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Fikir ve Sanat Akademisi'nde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Fikir ve Sanat Akademisi'nde üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nde gerçekleşen programa, Sakarya Üniversitesi'ndeki farklı bölümlerden öğrencilerin yanı sıra üniversite bünyesindeki 27 topluluktan temsilciler de katıldı. Serdivan Gençlik Konseyi çatısı altında Sakarya Üniversitesi'ndeki öğrenci topluluklarıyla bir araya gelen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Serdivanımızı, sizin hayallerinizle, sizinle birlikte yönetmek istiyoruz. Vizyon projelerimizle Serdivanımızı geleceğe taşırken, gençlerimizin her alanda kolay ve konforlu bir öğrenim hayatı geçirmesi için tüm çabamızla çalışıyoruz" dedi.

Moderatör tarafından yöneltilen sorulara cevap veren Başkan Alemdar, Serdivan'ın herkes için eğitim, yaşam, kültür ve sanat merkezi olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin farklı illerinden ve Dünya'nın farklı ülkelerinden şehrimize gelen öğrencilerimiz Serdivan'da eğitim ve kültür mozaiği oluşturuyor. Bugün Serdivan'da 46 bin üniversite öğrencimiz ikamet ediyor. Bu noktada belediye olarak öğrencilerimizin eğitim ve sosyal hayatlarına katkı sağlayacak çalışmalar ortaya koymaya özen gösteriyoruz. Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, 15 bin ciltlik 7/24 açık kütüphanesi, akademik ve kültürel çalışmaları ile Türkiye çapındaki akademik kadrosuyla bu çalışmalarımıza örnek. İnşallah önümüzdeki dönem tüm bu çalışmalarımızı daha kapsamlı hale getirerek, öğrenci kardeşlerimizi güler yüzlü hizmet anlayışımızla en güzel şekilde misafir etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Serdivan'ın kültür ve sanatta örnek kent olmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Alemdar, yeni dönemde gelenekleri yaşatmak adına musiki topluğu kurulacağını belirterek, "Serdivan Musiki Topluluğumuzla, ülkemizin alanında en yetkin hocalarını sanatseverlerle bir araya getirerek, musiki icra etmelerini ve bu geleneğimizin gelecek nesillere de aktarılmasını sağlayacağız. Öğrencilerimizle birlikte bir tiyatro ekibi kurmak istiyoruz. Bu ekiple kültür ve sanatta öncü olan Serdivanımızda tiyatro kültürünü ön plana çıkartarak yaygın hale getirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Alemdar Serdivan Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title