Haberler

Başbakan Erdoğan Denizli'de

Ramazan Ercan - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de Hayırseverlerce Yaptırılacak Beş Eğitim Kurumunun Protokol İmza Törenine Katıldı

Ramazan Ercan - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de hayırseverlerce yaptırılacak beş eğitim kurumunun protokol imza törenine katıldı. Denizli programı çerçevesinde Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin açılışını yapan ve okulu gezen Başbakan Erdoğan, daha sonra hayırseverlerin yaptıracağı Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Öğretmen Lisesi, 18 derslikli Kaklık İlköğretim Okulu, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneğinin yaptıracağı öğretmen lisesi pansiyonu, Abalıoğlu grubunun yaptıracağı İmam Hatip Lisesi ile Denizli Belediyesi Engelliler Okulu'nun protokolünü imzaladı.

Düzenlenen törene Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi ile diğer protokol üyeleri katıldı.

Protokol imza töreninin ardından Başbakan Erdoğan, hayırseverlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Orhan Abalıoğlu ise Başbakan Erdoğan'a plaket verdi.

Başbakan Erdoğan, okulun sınıflarını gezerken akıllı tahta uygulamasını görünce, Türkiye'deki bütün okulları akıllı tahtalarla donatacaklarını, internet ağının çocuklara ulaşacağını, eskiden sadece bir bilişim teknoloji sınıfı varken, AK Parti döneminde çok büyük ilerleme kaydedildiğini anlattı.

Erdoğan daha sonra okul bahçesine çam fidanı dikti. Fidan dikimi sırasında Erdoğan'la birlikte Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu da toprak attı. Erdoğan, daha sonra fidana can suyunu verdi.

(RMZ-MV-SEB) - DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title