Haberler

Başbakan Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Toplantısına Katıldı (2)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Son Kullanma Tarihi Geçen, Siyasi Tekerlemelerle Siyaset Yapabileceklerini Düşünenler Varsa Onlar İçin Hiçbir Şey Eskisi Kadar Kolay Olmayacaktır" Dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Son kullanma tarihi geçen, siyasi tekerlemelerle siyaset yapabileceklerini düşünenler varsa onlar için hiçbir şey eskisi kadar kolay olmayacaktır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı'nın "Gençlerin Seçimi" başlığıyla düzenlediği bir toplantıya katıldı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan Başbakan Erdoğan, artık Türk siyasetinde kalıcı bir değişimin önünün açıldığını söyledi.

Gün geçtikçe siyasetin o kötü alışkanlıklarını sürdüremeyeceklerini, yeninin kaçınılmaz hale geldiğinin görüleceğini söyleyen Başbakan Erdoğan, gençlere şöyle seslendi: "Biz baştan beri milletin rotasındayız. Milletin hissiyatını kendi hissiyatımız, milletin beklentilerini kendi hedeflerimiz olarak görüyoruz. Onun için Türk siyasetinde yeni dalgalanmayı siz gençlere hatırlatıyorum. Sizin siyasete getireceğiniz yeni fikirleri merakla umutla heyecanla bekliyoruz."

Son 4.5 yıl içinde Türkiye'nin adeta kabuk değiştirerek bambaşka bir ülke haline geldiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimizle el ele vererek üzerimizdeki ölü toprağını attık. Ayağa kalkarak yürümeye başladık. Karanlıklarla dolu kriz günlerinin çok uzağındayız. Gelinen nokta küçümsenmemesi gereken bir noktadır"

Türkiye'yi en ileri noktaya çıkarmakta kararlı olduklarını ifade eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlere bize bırakılan Türkiye'den çok daha güzel, çok daha aydınlık, çok daha gelişmiş, çok daha kalkınmış Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bizden bayrağı siz devralacaksınız. Devraldığınız günden itibaren sizlerin de ulaşması gereken çok hedef, almanız gereken çok mesafe olacaktır. Bizim gücümüzün yetmediğini siz başaracaksınız. Bizim başardıklarımıza siz kalıcılık

kazandıracaksınız. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü siz hazırlayacaksınız."

Hedefin bugün de yarın da daha adaletli, daha müreffeh, daha özgürlükçü bir Türkiye olacağını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Sizlerden daima ileriye bakmanızı asla küçük derelerde boğulmayacak bir bilince ulaşmanızı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başbakan Erdoğan, siyaset yapacak her kişinin asla aklından çıkarmaması gereken gerçeği ise şöyle ifade etti: "Siyaset, bir millet görevi, bir hizmet yeminidir. Asla kişisel tatmin aracı değil. Zengin olmanın, etki, iktidar, imtiyaz sahibi olmanın aracı değildir. Kendinizi bu millete adamakta asla tereddüt etmeyin. Bunu yaparsanız zaten kazanırsınız. Zira unutmayın halka hizmet Hakk'a hizmettir."

"Bu millet mutlaka sizin kıymetinizi bilir sizi de hak ettiğiniz yerlere taşır" diyen Başbakan Erdoğan, "Aksi halde ne olacağını yakın tarihimize bakarak görebilirsiniz. Gençler millete rağmen millet hissiyatınıza sağır kalarak ulaşacağınız her başarı bir sabun köpüğü kadar kalıcı olacak, sönüp gidecektir. Ben AK Partili her kardeşimin bu bilince sahip olduğuna inanıyor, siz gençlere güveniyorum" diye konuştu.

Konuşmasında gençlere seslenen Başbakan Erdoğan, "Bizi hayal kırıklığına uğratmayacaksınız. Her birinizin bu milletin gururu olacağına bu ülke için büyük başarılar kazanacağından asla şüphe etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki dönemde çok kritik iki seçim yapılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Birinci olarak cumhurbaşkanlığı seçimi, bir diğeri genel seçimler. Sizler için siyasette yeni bir dönem başlıyor. Yeni kapılar açılıyor. Bu döneme en iyi şekilde hazırlanmanız, okuyup donanımınızı hazırlamanız gerekir.Kendinizi sorumlu hissederek bu ülke için somut adımlar atmalısınız."

Gençlere öğütler veren Başbakan Erdoğan, "Çok yakında top sizin önünüze gelecek. Şu andan itibaren de zaten sahanın içindesiniz. Kendinizi asla yedek kulübesi için hazırlamayın. Çünkü daha kazanmamız gereken nice büyük maçlar var. Sizi ilk 11'de görmek istiyorum. Umuyorum ki hiç de uzakta olmayan o geleceğin heyecanı benim olduğum gibi sizlerinde kalbindedir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sonrası gençlerle birlikte "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısını söyledi.

(AY-ED-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title