Haberler

Başbakan Erdoğan'a Dünya Liderlerinden Tebrik Telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart’taki yerel seçim zaferinin ardından Ankara'da başlayan telefon trafiği İstanbul'da da devam ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'taki yerel seçim zaferinin ardından Ankara'da başlayan telefon trafiği İstanbul'da da devam ediyor.

Katar Emiri Temim Bin Hamed Al Sani, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'nin Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak tebrik ettikleri öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Katar Emiri Al Sani, İzzetbegoviç ve Barzani, Başbakan Erdoğan'la gerçekleştirdikleri telefon görüşmelerinde, AK Parti'nin yerel seçimlerde net bir zafer elde etmesinden dolayı tebriklerini ve başarı dileklerini ilettiler.

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Pakistan Başbakanı Nevaz Şerif de, AK Parti'nin yerel seçimlerindeki başarısından dolayı gün içerisinde Erdoğan'ı telefonla arayarak kutlayan liderler arasında yer almışlardı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Katar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title