Haberler

Başbakan Davutoğlu, Başbakanlık Muhabirleriyle Vedalaştı

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, başbakanlığı süresince kendisini takip eden başbakanlık muhabirleriyle Başbakanlık Basın Merkezi'nde bir araya geldi.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'de bir araya gelip devlet erkanındaki son vedasını yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu son gününde başbakanlık muhabirleriyle vedalaştı.

BAŞBAKANLIK BASIN MERKEZİ'NDE BİR ARAYA GELDİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, başbakanlığı süresince kendisini takip eden başbakanlık muhabirleriyle Başbakanlık Basın Merkezi'nde bir araya geldi.

NEŞELİ DİYALOGLAR YAŞANDI

2 saati aşkın sohbette neşeli diyaloglar da yaşandı.

Elinin Konya programının ardından Bosna-Hersek'te bandaja alınması üzerine çıkan "Duvara yumruk attı" haberlerine atıfta bulunan Davutoğlu, "Doktor dedi ki bant koyarsak elinize atel vazifesi görür. Bir de fark edenler elinizi o kadar fazla çekmez, sıkmaz dedi. Bir baktım haberlere duvarı yumruklamış, Sare'ye dönüp 'sen de sus' demişim. Ben Sare Hanım'a sen de sus diyeceğim. Bir; ben bu nezaketle onu yapmam; bir de bende nerde o cesaret..." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

komando osman:

başdanışmanı mösyö etyen mahçupyan ile vedalaşmasına gerek yok, irtibatı kesmeyin gardaşım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title