Haberler

Bartın Orman Fakültesine Sanayici Desteği

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Btso) ve Bartın Hizmet Kalkınma Vakfı Tarafından, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (Zkü) Bartın Orman Fakültesinde Yaptırılan 2 Anfi ve 1 Bilgisayar Sınıfı Düzenlen Törenle Hizmete Açıldı.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Bartın Hizmet Kalkınma Vakfı tarafından, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Bartın Orman Fakültesinde yaptırılan 2 anfi ve 1 bilgisayar sınıfı düzenlen törenle hizmete açıldı.

Orman Fakültesinde düzenlenen törene Bartın Valisi İsa Küçük, Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Orman Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Sarıbaş, TSO Başkanı Mehmet Kemik, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sırasında konuşan Orman Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Metin Sarıbaş, üniversitelerin ürettikleri bilgileri kullanarak teknolojiyi geliştirdiklerini, içinde yaşanan bilgi çağının bilgi çağı ve dünya üniversitelerinin ortak bir ürünü olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Sarıbaş, "Bir ülkenin gelişmesinde ve kalkınmasında insan sayısı değil, nitelikli insan gücü önemlidir. Üniversitelerimiz, öğrencilerine çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri Atatürk ilkeleri ve çevrimlerinin ışığı altında kazandırarak onları Türkiye'nin hizmetine sunmakla yükümlüdür" dedi.

BTSO Başkanı Mehmet Kemik ise, 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde üniversitenin sanayici işbirliği ile oluşturulacak eğitim temeline kaltı sağlamayı amaçladıklarını, değişim sürecinin başladığı Türkiye'de, üretimin en önemli olayının global pazarlarda rekabet üstünlüğü gücünün olması olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardında BTSO ve Hizmet Kalkınma Vakfı tarafından yaptırılan bilgisayar sınıfı ve 2 anfinin açılışı Vali İsa küçük ve davetliler tarafından gerçekleştirildi.

(MAO-İÇ)

03.02.2007 15:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title