Haberler

Baros'un Hedefi de Saracoğlu'nda Final

Galatasaray'da Attığı Goller ve Gösterdiği Performansla Bir Anda Taraftarların Gözdesi Olan Çek Futbolcu Milan Baros, UEFA Kupası'nı Ezeli Rakipleri Fenerbahçe'nin Stadı Şükrü Saracoğlu'nda Oynamanın Muhteşem Olacağını Söyledi.

Galatasaray'da attığı goller ve gösterdiği performansla bir anda taraftarların gözdesi olan Çek futbolcu Milan Baros, UEFA Kupası'nı ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin stadı Şükrü Saracoğlu'nda oynamanın muhteşem olacağını söyledi.

Galatasaray Dergisi'nin kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Baros, Türkiye'ye gelirken ilk başlarda neler yaşayacağını bilmemesinden kaynaklanan korkuları olduğunu, ancak her şeyin iyi gittiğini belirterek, “Böyle devam edeceğini umuyorum çünkü burada kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Takımın bir parçası olup uzun süre Galatasaray'da kalmak istiyorum” dedi.

Daha önce Liverpool'dayken Galatasaray'a karşı forma giydiğini, ancak Türk futbolunu tanımadığını anlatan Baros, bir çok sert ve güçlü takımlardan oluşan, kalitesi yüksek bir lig bulduğunu anlatırken, “Galatasaray da çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Şimdi yapmamız gereken takım ruhunu oluşturmak ve başarıya ulaşmak” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE STADI'NDA UEFA FİNALİ MUHTEŞEM OLUR”

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın sık sık dile getirdiği, UEFA Kupası'nı ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin stadı Şükrü Saracoğlu'nda oynama isteğinin hatırlatılması üzerine Baros, bunun gerçekleşmesi halinde muhteşem olacağını kaydetti.

Milan Baros, UEFA Kupası'nda ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu aktararak, “Fenerbahçe'nin stadında final oynamak muhteşem olur, ama adım adım bakmalıyız. Çok güçlü takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nden de gelecekler olacak. Adım adım gidip, nereye vardığımızı hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

Önlerindeki Fenerbahçe derbisine de değinen Baros, daha önce benzer tecrübeleri bulunduğunu belirtirken, “Daha önce Liverpool, Aston Villa ve Olympique Lyon'da derbilere çıktım. Derbiler herkes için özeldir. Gol atarsan, hele bir de kazanırsan daha da güzeldir. Büyük maçları severim” dedi.

Ayrıca, İstanbul'un güzel bir şehir olduğunu anlatarak, güzel restaurantlar ve kafeler bulunduğunu dile getiren Baros, kız arkadaşının da gayet mutlu olduğunu ifade ederken, milli takımdan arkadaşları olan Beşiktaş'ın Çek futbolcuları Zapatonchni ile Sivok'la görüştüğünü belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title