Haberler

Barda Çalıştığını Doğruladı

Hülya Avşar'ın Evlilik Hazırlığı Yaptığı Saadettin Saran'ın ABD'de Öğrenciyken Para Kazanmak Striptiz Barda Çalıştığı Ortaya Çıktı. Sadettin Saran da Stripriz Kulüpte Çalıştığını Doğruladı!..

HÜLYA AVŞAR'IN EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI SAADETTİN SARAN'IN ABD'DE ÖĞRENCİYKEN PARA KAZANMAK STRİPTİZ BARDA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI. SADETTİN SARAN DA STRİPRİZ KULÜPTE ÇALIŞTIĞINI DOĞRULADI!..

Aziz Yıldırım'la kapıştığı zaman tanındı, Hülya Avşar'ın sevgilisi olunca şöhreti tavan yaptı. Babası orta halli bir memur olan Sadettin Saran'ın öğrencilik yıllarını zor şartlar altında geçirmiş. Bilinen bir dedikodu Üniversiteyi spor bursu alarak ABD'de okumuş.

İddialara göre para kazanması gerektiği için striptiz kulüpte dansçılık bile yapmış. Yine iddialara göre yakışıklı ve düzgün vücutlu olduğu için kulübün en gözde dansçılarından biriymiş. Bu sosyete içinde en çok konuşulan dedikoduların başında geliyor. Siyasete hazırlanıyor Saran kendisine sorulan sorulara 'Evet striptiz kulüpte çalıştım ama dansçı olarak değil kapı güvenliği olarak. Bodyguardlık yaptım' diye cevaplıyor. Bu arada siyasete girmeye hazırlanan Saadettin Saran'ın striptiz fotoğraflarının sosyete içinden bazı kişilerde olduğu ve siyasete adım atar atmaz bu karelerin basına yansıyacağı iddia ediliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title