Haberler

'Banka Hatası Zarar Ettirdi' İddiası

Isparta'da Şirket Sahibi Oğuz Çapraz Adlı Şahıs, Bir Banka Görevlisinin Kendisine Verilmesi Gereken Çeki, Şirketiyle İlişkisi Bulanmayan Bir Başka Kişiye Verdiğini İddia Ederek, Büyük Maddi Zarara Uğradığını Söyledi.

Isparta'da şirket sahibi Oğuz Çapraz adlı şahıs, bir banka görevlisinin kendisine verilmesi gereken çeki, şirketiyle ilişkisi bulanmayan bir başka kişiye verdiğini iddia ederek, büyük maddi zarara uğradığını söyledi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yaşayan Oğuz Çapraz, 2006 yılında As Yalvaç isimli şirketi kurduklarını ve şirket adına bir bankadan çek koçanı almak için müracaat ettiğini belirterek, çek koçanının banka müdürü İ.S. ve C.S. tarafından şirketle ilgilisi olmayan D.G. isimli bir şahsa verildiğini ileri sürdü. Şirketin tek imza yetkisine kendisinin sahip olduğunu belirten Çapraz, "Banka, benim imzam olmadan şirketin çek koçanını başka bir şahsa nasıl verir?" diye sitem etti.

Durumu kendisine gelen borç faturalarından öğrendiğini ifade eden Oğuz Çapraz, yaptığı araştırmada çekin bir başka kişiye teslim edildiğini anladığını belirtti. Çeklerin arkasının sahte bir imza ile cirolandığını savunan Çapraz, ne yapacağını bilmediği için çek müracaatında bulunduğu bankaya gittiğini, banka müdürünün de kendisine olayı bir şekilde çözeceklerini ifade ettiğini söyledi.

Çıkan borçlar nedeniyle 10 gün cezaevinde yattığını belirten Çapraz, "Bu borçlar yüzünden bunalıma girmeye başladım. Benim evimde özürlü bir çocuğum var, o olmasaydı şimdiye kadar çoktan kendime kıyardım. Hiçbir türlü işin içinden çıkamıyorum. Her geçen gün kendimi kaybetmeye başladım. Bir de bunların yanında ölümlü tehdit ediliyorum. Sürekli bana, 'Bu olayı halledeceğiz, ona buna bilgi verme, yoksa çok kötü olur' diyorlar. Elimde avucumda ne varsa satıp borçları ödemeye çalıştım. 3 bin YTL'ye yakın borç

çıktı. Hala da kayıp olan çek sayfaları var. Bankanın hatasının faturası bana kesiliyor, bir de bu yetmezmiş gibi müdür tarafından ölümle tehdit ediliyorum" diye konuştu.

(HU-ŞT-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title