Haberler

Balyoz Davasında Yine "Sehven" İddiası

Sanık Mustafa Aydın başka bir sanığın ifadelerinin kendi ifadelerinin altına yapıştırıldığını iddia etti.

BALYOZ DAVASINDA YİNE "SEHVEN" İDDİASI...

* Sanık Mustafa Aydın başka bir sanığın ifadelerinin kendi ifadelerinin altına yapıştırıldığını iddia etti.

"Balyoz Planı" davasının iddianamesinde sanıklar Hakan Yıldırım, Mustafa Aydın, Cengiz Köylü, Yusuf Ziya Toker, Levent Çehreli ve Özer Karabulut'un ifadelerinin birbirine karıştığı iddia edildi.

DEMEK Kİ ONUN BİLGİLERİ SEHVEN BENİM İSMİM ALTINA YAPIŞTIRILMIŞ"

Davanın 11inci duruşmasında iddianamenin okunduğu sırada sanıklardan Mustafa Aydın söz isteyerek iddianamede kendisi ile ilgili bölümde "Mustafa Aydın'ı tanımadığı..." şeklinde ifade bulunduğunu söyleyerek, kendi kendisini tanımadığını söylemesinin mantıksız olduğunu belirtti. Sanık Aydın, Hakan Yıldırım isimli başka bir sanığın delil ve değerlendirilme bölümünde yer alan bilgilerin kendisiyle ilgili değerlendirme bölümüne de aynen yapıştırıldığını iddia etti. Aydın, Demek ki onun bilgileri sehven benim ismim altına yapıştırılmış" diyerek duruma tepki gösterdi.

Sanık avukatlarından Şule Nazlıoğlu Erol da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iddianamede bunun gibi başka hatalar da yapıldığını söyledi. Avukat Erol, "Yusuf Ziya Toker ile Cengiz Köylü'nün ifadeleri de birbirine karışmıştı. Köylü'nün değerlendirmesi yapılan bölümdeki bilgiler, Toker'e ait. Aynı şekilde Levent Çehreli başlığı altında yer alan bilgiler de Özer Karabulut'a ait bilgiler" ifadesini kullandı

Haber : Cem TURSUN İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title