Haberler

Son dakika! Balıkesirli kadın terzi kıyafete göre maske üretiyor

Güncelleme:

Son dakika haberi: Balıkesirli kadın terzi kıyafete göre maske üretiyor Burhaniye ilçesinde, terzilik yapan 3 çocuk annesi Nurgül Narin, kıyafete göre maske üretiyor.

Balıkesirli kadın terzi kıyafete göre maske üretiyor

BALIKESİR - Burhaniye ilçesinde, terzilik yapan 3 çocuk annesi Nurgül Narin, kıyafete göre maske üretiyor. 12 yıllık terzi olan Narin, pandemi ile birlikte maske üretimine başladığını anlatırken, tüm giderlerini maske üretimi ile sağladığını söyledi.

Burhaniye'de Belediye arkasında terzilik yapan Nurgül Narin, Covid-19 salgını ile birlikte maske üretimine başlarken, ürettiği yaklaşık 15 renk maskelerde büyük ilgi gördü. Özellikle kadınların tercih ettiği Narin yıkanabilir kumaştan ürettiği maskelerin tanesini 5 liradan satıyor. Geçimini maske üretiminden sağladığını anlatan Nurgül Narin, "Ben 12 yıllık terziyim. Pantolon paçası ve tadilat işleri yapıyordum. Ütü yapıyordum. Pandemi den sonra maske işine girdim. Şu anda dükkanımın gelirini maskeyle sağlıyorum. Dükkan kiramı ödüyorum. Harçlığımı çıkartıyorum. Pamuklu kumaşlardan çalışıyoruz. Akfil poplin yani kullanımı güzel. Tavsiye ederim. Bayanlar geliyor. Kıyafetlerine uygun alıyorlar. Böylece geçimimi sağlıyorum" dedi. İlkokul öğrencisi Kardelen Sülün de, "Her gün maskemi takıyorum. Bütün herkese maske takmasını tavsiye ediyorum. Kıyafetime uygun maske aldım. Bundan sonra bunu kullanacağım" dedi. Kuaför Yeliz Tuna ise, "Esnaf arkadaşımız burada çok güzel maskeler üretiyor. Hepsi pamuklu kumaştan. Sağlıklı kumaşlardan. Biz de esnaf arkadaşımıza yardımcı oluyoruz. Tanesi 5 lirada satışa sunuluyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Balıkesir Burhaniye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title