Haberler

Balıkesir Milletvekili Canbey; 'Dursunbey'de her yer Şantiyeye Dönmüş'

Güncelleme:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Dursunbey'de gerçekleştirdiği incelemelerin ardından bazı açıklamada bulundu.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Dursunbey'de gerçekleştirdiği incelemelerin ardından bazı açıklamada bulundu. Dursunbey'in şantiyeye döndüğünü ifade eden Canbey, OSB ve yapımı süren duble yolun ilçeye değer katacağını söyledi.

Dursunbey ilçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ilk olarak AK Parti İlçe teşkilatında partililer ile bir araya geldi. AK Parti İlçe başkanı Üzeyir Sali ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından karşılanan Canbey, İlçede yapımı süren çalışmalar ve planlanan yatırımlar ile ilgili partililerle istişarelerde bulundu.

Parti ziyaretinin ardından Dursunbey Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı ile birlikte Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Canbey, devam eden altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Balıkesir-Dursunbey yolunda incelemelerde bulunan Canbey, Çevre yolunda süren kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı. İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Canbey, Dursunbey'de çeşitli temaslarda bulunduklarını söyledi. Organize Sanayi Bölgesinin çok güzel bir arazi üzerinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Canbey, altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. OSB incelemesinin ardından Dursunbey Çevre yolunda incelemeler gerçekleştirdiklerini belirten Canbey, Dursunbey'in uzun zamandır sorunu olan bu yolu önümüzdeki dönemde nihayete erdireceklerini belirtti. Canbey; "Bugün Dursunbey'de gördüğümüz manzara şu. Gerçekten her yer şantiyeye dönmüş. Ben Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, bu işe emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bunu gördükçe AK Parti çalışıyor diye bizim bir sloganımız var. Ak partinin çalıştığını, Belediye Başkanımızın çalıştığını, Ak Parti kadrolarının çalıştığını çok net bir şekilde görmüş olduk. Ben bugün burada olmaktan, bunu bizzat görmekten memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Çünkü yıllardır Dursunbey yolu üzerinden biz eleştiri alıyoruz. Dursunbey yolu ile ilgili eleştiriler bize geliyor idi. Ama inşallah önümüzdeki dönemde bu yolu tamamlayacağız. Bize yıllardır oy veren sahip çıkan, bizi hiçbir zaman mahcup etmeyen Dursunbey halkına layık bir yolu da onlara emanet edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Balıkesir Dursunbey AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title