Haberler

Bakan Zeybekci: Tüm Dünya Yerlerde Sürünürken Biz Büyüdük (3)

16 NİSAN'DA TÜRKİYE, KESİNTİSİZ İSTİKRARA KAVUŞACAK'Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gediz İlçesi'nde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışına katıldı.

16 NİSAN'DA TÜRKİYE, KESİNTİSİZ İSTİKRARA KAVUŞACAK'

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gediz İlçesi'nde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün yeni binasının açılışına katıldı. Açılışta Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ak Parti Kütahya milletvekilleri M. Şükrü Nazlı, Ahmet Tan, Vural Kavuncu, İshak Gazel, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu da yer aldı.

Açılışta konuşan Bakan Zeybekci, 16 Nisan'da Türkiye'nin kesintisiz iktidara kavuşacağını belirterek, "Bu, milli meseledir. Bu, gelecek nesillerin meselesidir. Türkiye bir hastalıktan kurtulacak. Türkiye bugüne kadar başına gelen tüm belaların sebebi olan bir hastalıklı yapıdan kurtulacak. Bunu da 16 Nisan'da yapacak. Bunun siyasi bir alana çekilmesine izin vermeyin, milli meseledir. Ekonomik bağımsızlığını kuramamış ülke, tam bağımsız sayılmaz. Ekonomik bağımsızlığımıza giden en önemli yol, istikrar ve öngörülebilir bir zaman dilimi. 16 Nisan'da yapılacak bu referandumla Türkiye kesintisiz istikrara kavuşacak. Öngörülebilir bir iktidar süresine kavuşacak. 16 Nisan'da Türkiye bir hastalıktan kurtulacak" dedi.

Bakan Zeybekçi, Türkiye'nin çok önemli bir konuma sahip olduğunu ve bu nedenle üzerinde sürekli oyunlar oynandığını söyledi.

Konuşmasının ardından binanın açılışını yapan Bakan Zeybekci, Simav'a geçti.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kütahya Gediz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title