Haberler

Bakan Işık AK Parti Malatya İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bakan Fikri Işık, bakan olarak Malatya'ya ilk defa geldiğini ifade etti. Işık, "Malatya Türkiye'nin son yıllarda en hızla gelişen illerinden biri, bu gelişimin artık niteliğini arttırmaya yönelik önemli çalışmalar yapıldığını görmekten büyük bir memnuniyet duydum, Malatya'nın bu heyecanı ve bu dinamizmi beni çok etkiledi" diye konuştu.

Bir dizi temas ve açılış için geldiği Malatya'da AK Parti Malatya İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Fikri Işık'ı il binasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve çok sayıda partili karşıladı.

Malatya ziyaretinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi temaslarda bulunduklarını hatırlatan Işık, "GAP Tekstil bünyesindeki AR-GE merkezi ve onların yaptıkları dünyaya örnek olacak çalışmalar bizleri ziyadesiyle memnun etti ve heyecanlandırdı. Bu ve benzeri çalışmalar inanıyorum ki Malatya'nın önümüzdeki yıllarda çok daha güçlü bir merkez olma konumunu güçlendirecek. Malatya'daki üniversitemiz de Malatya'mızın bu birikimini yüksek nitelikli üretime dönüştürmekte çok önemli katkılar sağlayacak. Ben Malatya'nın bu heyecanını, bu dinamizmini bir kez daha bakan olarak yerinde görmekten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum, Malatya'nın gelişmesi ve kalkınması için mücadele eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Malatya milletvekillerinin Malatya'nın sorunlarını Ankara'da çok sıkı şekilde takip ettiklerini söyleyen Bakan Fikri Işık, "Ben huzurunuzda bütün Milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve bu vesileyle buradaki teşkilatımıza bu güne kadar emek veren bütün arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title