Haberler

Bahçeli: "Bu Gidişatla Türkiye Cumhutriyeti'nin Varlığı Tasfiye Edilecektir"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli İstanbul Ülkü Ocakları 2023 Gençlik Eğitimi Sertifika Töreni'ne Katıldı. Sertifiklarını Alan Öğrencilere Seslenen Bahçeli, "aman Dikkat Ediniz. Girilen Yol, PKK'nın Emellerine Hizmet Edecektir. Oyunu Görünüz. Bu Gidişatla Türkiye Cumhuriyeti'nin Varlığı Tasfiye Edilecektir" Diye Konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli İstanbul Ülkü Ocakları 2023 Gençlik Eğitimi Sertifika Töreni'ne katıldı. Sertifiklarını alan öğrencilere seslenen Bahçeli, "Aman dikkat ediniz. Girilen yol, PKK'nın emellerine hizmet edecektir. Oyunu görünüz. Bu gidişatla Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir" diye konuştu.

"OYUNU GÖRÜNÜZ"

Bostancı Gösteri Merkerzi'nde düzenlenen sertifika törenine Devlet Bahçeli alkışlar eşliğinde girdi. Şehitler anısına saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından Bahçeli salondakilere seslendi. Geçmişte ülkücülerin ülkeyi böldürmemek ve hainlere karşı dik durduğunu savunan Bahçeli, "Ama şimdi aynı hesaplar daha sinsi yaklaşıyor, aynı emeller içten içe sizlere de yanaşıyor. Adına açılım deniyor. Demokratikleşme deniyor. Maskeleniyor. Aman dikkat ediniz. Girilen yol, PKK'nın emellerine hizmet edecektir. Oyunu görünüz. Bu gidişatla Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı tasfiye edilecektir" dedi.

Sertifika alan gençlerri uyanık olmaları konusunda da uyaran Devlet bahçeli, "Uyanık olunuz. Zalim ile mazlum; katil ile maktul, mağdur ile gaddar, cani ile şehit, katil ile gazi, aynı kefeye konulmuştur, değerler karıştırılmıştır. Doğru ile yanlışı ayırınız. Yıkmak için değil, yapmak için, ayırmak için değil, birleşmek için, bölmek için değil, buluşmak için, küsmek için değil kucaklaşmak için ayağa kalkınız ve bunu gerçekleştiriniz" ifadelerini kullandı.

"BU İZMİR'E DÖKÜLMÜŞLERİN HESABIDIR"

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye'nin husumet, çatışma ve kavga ortamına sürüklenerek tükenip yok olmasına seyirci kalmayacaktır . İşbirlikçi yönetimin tuzaklarına düşmeyecek, bu tarihi vebale ortak olmayacaktır. Büyük milletimiz, milli değerler ve birlikte yaşama ülküsü etrafında mutlaka ama mutlaka kenetlenecektir. Atalarımız bin yılın ferasetiyle demişler ki; ?Su uyur, düşman uyumaz. Bu buyruklara dikkat ediniz, kulak veriniz. Düşmanlar yine uyanık, hasımlar fırsat kolluyor. Çanakkale'de aldıkları dersi çabuk unuttular. Sakarya'da yedikleri darbeyi tez atlattılar. İhanet küllendiği yerden yeniden alev almaya çalışıyor. Alçaklıklar, saklandığı yerden doğrulmaya uğraşıyor. Bu, Kılıçarslan'a yenilmiş Haçlıların hesabıdır. Bu, Malazgirt'te teslim olmuş Bizans'ın hesabıdır. Bu, Fatih'ten aman dilemiş Avrupa'nın hesabıdır. Bu, Çanakkale'de batmış, İzmir'de dökülmüşlerin hesabıdır. Bilek gücüyle yapamadıklarını siyasetle yapmak istiyorlar"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title