Haberler

Aykut Kocaman, Sivasspor Maçında Soldado'yu Oynatacak

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, forvette Soldado'ya şans verecek.

Roberto Soldado, sezonun büyük bölümünü yedek kulübesinde geçirdi.

Aykut Kocaman, sürpriz bir kararla Galatasaray karşısında tecrübeli forveti 11'de görevlendirdi. Soldado derbide fazla etkili olamadı. Buna rağmen Kocaman, öğrencisinden vazgeçmedi.

OSMANLISPOR MAÇINDA AĞLARI HAVALANDIRDI

İspanyol yıldız, Kayseri deplasmanında bu güveni boşa çıkarmadı ve 2 gol atıp 1 de asist yaptı. 32 yaşındaki forvet son olarak Osmanlı karşısında da 11'de maça başladı ve ağları havalandırdı.

Aykut Kocaman, performansından son derece memnun kaldığı öğrencisine Sivas deplasmanında da forma vermeyi planlıyor. Kocaman'ın özellikle pas oyununda Fernandao'dan çok daha iyi olduğu için son dönemde Soldado'yu tercih ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Soldado Aykut Kocaman Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

GFB 1907:

aziz başkanı istemiyosanız üye olur oy kullanırsınız aksi takdirde boş konuşmuş olursunuz. ali koç adam olsa bu sene bu takımın elinden tutar yardım eder seneyede krallar gibi tek aday olarak başkan olurdu. o ne yaptı takımın güncel durumundan kendisine rant sağlamaya çalıştı madem Fenerlisin yardım et ozaman. Ali koç hiç inandırıcı birisi değil o yüzden AZİZ YILDIRIM gelecek bu takıma harcanan bir ömürdür Aziz YILDIRIM. . . .

3
9
yanıtYanıtla
izmirli:

aykut kocaman iyi bir teknik direktor .aziz yildirimda iyi bir baskan

3
7
yanıtYanıtla
izmirli:

aslan aykut kaplan aykut

2
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BİR TEKNİK DİREK DÖR ;SON DAKİKAYA KADAR KADROYU KİMSEYE SÖYLEMEZ.

2
0
yanıtYanıtla
YusuFB:

TUNÇ06 azizden ne kadar maaş alıyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title