Haberler

Aydın: Didim'de Silahlı Kavga: 2 Ölü

Aydın'ın Didim İlçesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi öldü, yoldan geçmekte olan bir kişi de ayaklarına kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi öldü, yoldan geçmekte olan bir kişi de ayaklarına kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olay dün akşam üzeri saat 18.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce trafikte yol verme meselesinden dolayı N.K. ile Didim'de esnaflık yapan M.A. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, olayın ardından N.K.'nin kardeşleri M.K. ve M.K. 'Bu olay kan davasına dönüşmüştür' diyerek, M.A. isimli şahsı taciz etmeye ve evinin çevresinde beklemeye başladı. Dün öğlen saatlerinde N.K.'nin yakınları, M.A. isimli şahsın ilçede bulunan iş yerini basarak M.A.'nın işçilerini darp etti.

Yaşanan olaylar üzerine akşam saatlerinde Yeni Mahalle Kurtuluş Caddesi üzerinde karşılaşan iki gurup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada M.A. ve yakınları olduğu iddia edilen gurup ile N.K. ve yakınları karşılıklı olarak birbirlerine tabancayla ateş etti. Olayda N.K.'nin kardeşleri Maşallah Koca ve Mehmet Koca ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Didim Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bu sırada alışveriş için yoldan geçmekte olan 69 yaşındaki Ş.Y. isimli şahıs ayaklarına kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, cesetler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olaydan sonra M.A. ve beraberindekiler firar ederken, olayın ardından çevreye ve M.A.'nın ikametine ateş eden N.K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 9 ve 7.65 milimetre çapında çok miktarda boş kovan ele geçirdi. Olayın ardından cadde uzun süre trafiğe kapatıldı. Olayda yoldan geçmek isterken yaralanan Ş.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü ve firarda olan zanlıların arandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title