Haberler

Aydın AK Parti Bayramlaştı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği bayramlaşma töreni AK Parti İl Teşkilatı, milletvekili adayları ve partilileri bir araya getirdi. Aydın Öğretmenevi'nde düzenlenen törene AK Parti MKY Üyesi ve Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Aydın milletvekili adayları Mustafa Savaş, Ersin Esenlik, Hilmi Yıldırım ve Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Efeler İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

Şehitler ve hacda yaşanan kayıplar nedeniyle bu yıl Kurban Bayramı'nın buruk kutlandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, "Bayramı buruk geçiriyoruz ancak biz tüm milletvekili adaylarımızla birlikte 17 ilçenin tamamında vatandaşımızla bayramlaşacağız. 7 Haziran'ın ardından hükümetin kurulamaması nedeniyle Irak ve Suriye'nin ardından şer odakları bu kez Türkiye için düğmeye bastı. 3 aydır Türkiye'de kardeş kavgası var. Ama Allah'ın izniyle bu millet fitneye izin vermeyecek ve kardeş kavgasına müsaade etmeyecektir. AK Parti'nin kadroları bu zorlukların üstesinden gelecek. 7 Haziran'da sendeledik ama çok kısa sürede toparlandık. 1 Kasım'a aldığımız dersle ve umutlu yürüyoruz. AK kadrolar olarak birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti'yi iktidara taşıyacağız" dedi.

"TÜRKİYE VE AK PARTİ'NİN KADERLERİ KESİŞTİ"

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan ancak Ak Parti iktidarı sayesinde kurtulabileceğini savunan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de, "Türkiye'de bir AK Parti, bir de diğerleri var. Biz AK Parti'nin neferleri olarak gururla ülkemiz için mücadele ediyoruz. Türkiye ile AK Parti'nin kaderinin kesiştiği bir noktada 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. Bu ülkede CHP, MHP ve HDP'nin ortak hareket ettiğini herkes gördü. Bu tablo 1 Kasım seçimlerinin önemini açıkça ortaya koyuyor. Bu yüzden kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, ülkenin kaderi için mücadele etmeliyiz. 1 Kasım bizlerin milletvekili seçilmesi yarışı değil, bu ülkenin geleceğinin seçimidir. Ben bu yüzden daha çok çalışacağım, sizlerden de bu bilinçle çalışmanızı rica ediyorum" diye konuştu.

"BİZİ KİMSE KISITLAYAMAZ"

"1 Kasım sınavını en iyi şekilde vereceğiz" diyerek sözlerine başlayan AK Parti MHY Üyesi Mehmet Erdem ise, şöyle konuştu: "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gelin bir ve beraber olalım. Gelin bu vatanın bölünüp parçalanmasına izin vermeyelim. 7 Haziran'dan sonra bir kör düğüm ortaya çıktı. Bir türlü çözülemedi. Keşke çözülebilseydi de, 13-14 yıldır elde edilen kazançlarımız yavaş yavaş kaybolmasaydı. 1 Kasım'da da bu düğümü çözemezsek ne faizi düşürebiliriz, ne de dövizi tutabiliriz. Türkiye ekonomisinin büyümesi ve ülkedeki kazanımların devam etmesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Tek başına iktidar olabilmek için de dün yaşananları bir karna koyarak birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmalıyız. CHP, 'Haydi Bismillah'tan rahatsız olmuş. Kimse bizi kısıtlayamaz. Biz 'Haydi Bismillah' diyerek tüm arkadaşlarımız ve teşkilatlarımızla birlikte yola çıktık. Şehitlerimizi ve kaydettiğimiz büyüklerimizi ziyaret ederek dualarla bu yolculuğumuza başladık. Allah utandırmasın" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Ak Parti Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title