Haberler

Avusturya'daki Tecavüz Skandalı Sanığı Sapık Baba Josef Fritzl, Bugün Savcılık Karşısına Çıktı

Avusturya'da Kızını 24 Yıl Boyunca Evinin Bodrumuna Hapsederek Tecavüz Eden Baba Josef Fritzl, Bugün Savcılık Karşısına Çıktı.

Avusturya'da kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden baba Josef Fritzl, bugün savcılık karşısına çıktı.

Savcılık Basın Danışmanı Gerhard Sedlagek, Josef Fritzl'in bugün savcılık karşısına çıkarak, konuyla ilgili ilk kez konuştuğunu açıkladı.

Sedlagek'in açıklamasına göre 73 yaşındaki Fritzl, "Ben suçlu değilim, ben onları kurtardım. Hepsini öldürebilirdim, bunu kimse bilmezdi. Ben kızımı hastaneye götürerek onları kurtardım. Bana niye böyle davranıyorsunuz?" dedi.

Cuma günü tekrar savcı karşısına çıkacak olan Fritzl'in durumu belli olana kadar 1 sene daha içeride kalacağı belirtildi.

Öte yandan olayla ilgilenen bölge savcısının bayan olduğu ve savcılığı 3 senedir yaptığı öğrenildi.

Basının "Neden daha tecrübeli biri yapmıyor?" sorusu üzerine, "Bir sıralama var ve bu dava ona denk geldi. Diğer savcılar gibi iyi başaracağına güveniyorum" cevabı verildi.

11 yaşından itibaren babası tarafından taciz edilmeye başlanan Elizabeth Fritzl'i 18 yaşına gelince, babası Joseph bayıltıp ellerini bağlayarak evin altında hazırladığı özel odaya taşıdı.

Genç kız, babasının zorla "Evi terk ediyorum, beni merak etmeyin" diyen bir de mektup yazdırması üzerine babasının esaretinde yaşamaya başladı. Yıllar içinde tacizci babasından 7 çocuğu oldu. Bunlardan 19, 18 ve 5 yaşında olan üçü, doğdukları günden itibaren bodrumda yaşadı. Üç çocuk, ne gün ışığı gördü, ne de eğitim aldı.

73 yaşındaki baba göz altına alınınca suçunu itiraf ederek, kızını sakladığı yeri tarif etmişti.

(MY-NO-NO-BA-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title